Publicitat
Comunicació · 14 de Maig de 2020. 16:19h.

Tall d'Alejandro Fernández a TV3

"Em sorprèn que les destrosses del mes d'octubre tinguessin comprensió per part seva"

El president del PPC, Alejandro Fernández, ha retret en una entrevista al programa Planta Baixa de TV3 que "em resulta sorprenent que els sembli extraordinàriament greu" les protestes contra el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, a Madrid i, en canvi, els aldarulls posteriors a la sentència del procés "tinguessin una comprensió per part seva".

Alejandro Fernández ho ha dit després que el presentador Ricard Ustrell li demanés per les imatges "de les manifestacions al carrer contra Sánchez" i per si "desobeir la llei està justificat per protestar contra Sánchez".

"No. De fet, les forces i cossos de seguretat hauran de fer complir la llei" ha contestat el líder dels populars catalans, i ha afegit que "si hi ha persones que estan incomplint la llei, hauran de pagar la sanció corresponent".

"Em resulta sorprenent que els sembli extraordinàriament greu això i, en canvi, les destrosses salvatges de mobiliari urbà del mes d'octubre tinguessin una comprensió en termes suposadament democràtics per part seva", ha reblat. Aleshores, Ustrell li ha preguntat "a qui es refereix quan diu 'per part seva'" i li ha reclamat que "concreti". "Concreti, concreti", li ha insistit.

El líder del PPC li ha apuntat que "és un plural" i ha exposat que "ja tinc prou feines amb tenir enfrontaments dialèctic amb els membres d'altres formacions polítiques com per a entrar en una confrontació dialèctica amb vostè". "Vostè sabrà si està inclòs en aquests àmbits", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 SE US VEU MASSA EL LLAUTONET, Barcelona, 15/05/2020 - 12:53

TENEN LA PELL MOLT FINA, quan es tracte de Madrit o Espanya

En canvi quand es tracte de Dinamarca del Sud, TOT SON FLORS I VIOLES

CARUTES FORA ¡¡¡¡
FARISEUS.CAT

#15 Jota, Barcelona, 15/05/2020 - 10:04

Sí senyor, Alejandro! Amb gràcia i claredat se'ls ha de deixar en evidència a aquesta gent tan parcial, que a més és creuen la BBC. No he votat mai al PP però si a les eleccions es presenta de num. 1 seguram

#14 Aran non ei Catalonha, Vielha, 15/05/2020 - 09:48

USTRELL un inquietante pseudoperiodista al servicio del golpismo. Le han sacudido un poco

#13 no soy nadie, barcelona, 15/05/2020 - 08:09

Con el nivel de tv3, es muy fácil darles un rapapolvo, aunque sirva para bien poco

#12 Gerard de sarria, SARRIA, 14/05/2020 - 22:55

Aquests tiu es un geni. Te un aire de lliure pensador molt elevat. El pentinat diu molt D ell.