Publicitat
Comunicació · 16 de Maig de 2018. 12:20h.

Tall de Miquel Iceta a una presentadora de TV3

"Per què no porta un llaç groc vostè?"

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha advertit Lídia Heredia que "se l'està jugant" després que la presentadora d'Els matins de TV3 recordés que el líder dels socialistes li havia demanat al president de la Generalitat, Quim Torra, que reflexionés sobre la col·locació de llaços grocs als espais públics i, en aquest sentit, li preguntés sobre "algun exemple més del perquè no és bo posar un llaç groc".

"Per què no porta vostè un llaç groc vostè?", li ha preguntat Iceta, que ha afegit: "vostè és conductora d'un programa de la televiso pública. Vostè té tot el dret de tenir totes les idees que vulgui, però vostè mateixa, jo estic convençut, que pensa 'quan estic fent la meva feina de conductora de l'espai de màxima audiència de la televisió pública no puc lluir qüestions que són de la meva opinió perquè no vull condicionar els meus espectadors'".

El líder dels socialistes creu que "l'espai públic és de tots i ningú té dret a colonitzar-lo" i ha exposat que ell "normalment" porta el pin del PSC, però que si fos mestre "no donaria classe amb el pin del partit" per "respecte a totes les idees". "No vull que els nanos pensin que el que porto jo és bo i el que no, no", ha sentenciat.

Miquel Iceta ha diferenciat entre "llibertat d'expressió individual i neutralitat de les institucions o de l'espai públic", però ha admès que "no sempre és fàcil de delimitar". "Jo vull posar-la sobre la taula i perquè vostè també reflexioni", ha explicat en referència a la petició que va fer a Torra.

Finalment, el líder del PSC ha opinat que "hi ha un espai a reflexionar i el respecte és molt important". "Tothom hem d'acceptar les opinions dels altres, acceptar que no tothom pensa com nosaltres, acceptar que els altres també poden tenir la seva part de raó perquè només des del respecte podrem parlar, podrem negociar i podrem acordar", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

58 Comentaris

Publicitat
#25 pepe, andorra, 17/05/2018 - 11:42

lo q le podria haber preguntado es pq dicen una cosa en Cataluña y hacen la contraria en Valencia y Baleares....Sr. Iceta, ustedes q colaboran con nosotros en Valencia y Baleares en la labor de zapa imperialista ¿Pq no lo hace tambien en Cataluña? y contestaria, pq asi accedemos a las reuniones de vuestros adversarios y despues os lo chivamos.

#24 Laila, Bcn, 17/05/2018 - 09:27

Per 155 raons i per proposar una reforma del codi penal per castigar els independentistes "ad homine" i no per perseguir la corrupció sense prescripció de delictes, per permetre el Ducat de Franco,per no exigir a la Justícia formació antimasclista, per....

#24.1 pepe, andorra, 17/05/2018 - 11:38

por no exigir la justicia formacion antimachista? anda, no disfraces las palabras, q detras de eso se esconde la coaccion a la independencia judicial como forma de destruir la familia tradicional en una pieza mas del plan kalergui, del cual sois complices y colaboradores.

#24.2 pepe, andorra, 17/05/2018 - 11:39

pero si ademas peperos y sociatas son los q mas han colaborado activamente....¿reformar el codigo penal para castigar separatas? ni en tus mejore sueños, eso es mentira, antes al contrario, Zapatero derogo del codigo penal el hecho de convocar referendums y Rajoy no lo ha cambiado....No critiques tanto, q son vuestros complices....

#23 Laila, Bcn, 17/05/2018 - 07:15

Sr. Iceta mai més els tornaré a votar per 155 raons.

#22 Laila, Bcn, 17/05/2018 - 07:14

Sr. Iceta: deixi estar els llacets.El problema és que el PSC no fa d'esquerra,no fa d'oposició,no respecta la pressumpció inocència i s'ha oblidat de qui va fer possible la Autonomia i la Constitució que no va ser el PP.

#21 Gus , Bcn, 16/05/2018 - 23:40

Yo respeto a los del lacito pero coñe que raritos son algunos!

#21.1 pepe, andorra, 17/05/2018 - 11:41

el problema no es el respeto, el problema es q consideran falta de respeto e insulto el mas minimo atisbo de critica ¿Pq tengo yo q respetar a quien no me respeta? ¿pq hay q respetar a una panda de ultras q cual mafiosos, tienen a toda la ciudadania acobardada con su violencia?