Comunicació · 13 de Desembre de 2018. 10:34h.

Tall de Zaragoza a Melero

"Vostè creu que és una provocació que el Consell de Ministres es reuneixi a Barcelona?"

El dirigent del PSC, José Zaragoza, ha protagonitzat moments de tensió amb la presentadora de TV3, Helena Garcia Melero durant el 'Tot es mou' quan aquesta li ha preguntat si "aquest Consell de Ministres es va plantejar com un gest de distensió. Ara en canvi podria semblar una provocació. Creu que el Govern espanyol s'hauria de replantejar fer aquest consell a Barcelona?".

"A qui li sembla una provocació?", ha preguntat el dirigent del PSC a la periodista. "S'ha pogut llegir", ha replicat Melero, però Zaragoza ha insistit "a qui li sembla una provocació que es reuneixi el Govern? és que no acabo d'entendre la seva pregunta. A qui li sembla una provocació, a vostè?".

La presentadora ha deixat clar que "no, a mi no" i Zaragoza ha argumentat que "a mi m'estranya que algú digui que és una provocació. És que no entenc la pregunta. Vostè creu que és una provocació?". Melero ha recordat que "jo ja li he respost. És més que res l'ambient que s'està vivint aquests dies"
 
Més tard hi ha hagut un altra moment de tensió quan Melero ha assenyalat que "vostè és del PSOE", paraules que no han agradat a Zaragoza. "No, jo no sóc del PSOE. Sóc un diputat del PSC. M'estranya molt de vegades algunes coses que una periodista no sàpiga...". "Sí, si, vostè és del PSC, perdoni", ha rectificat la presentadora.

Melero, de nou, ha aclarit que "jo no li he dit que sigui una provocació el Consell de Ministres, sinó que s'ha pogut llegir com una provocació el fet que es pogués celebrar a Barcelona".

Zaragoza, d'altra banda, ha criticat que "estem en una dialèctica on l'opinió de l'altre no compta, i jo crec que això és un error". "Hem d'escoltar la gent que pensa diferent de nosaltres", ha reivindicat, a més d'apuntar que "el no diàleg ens porta a que el problema sigui encara més gran i per això no entenc que alguns puguin defensar-lo". El dirigent del PSC ha fet una crida a "respectar la democràcia perquè és el que uneix a la gent que pensem diferent".

Helena García Melero ja va provocar polèmica dies enrere en assegurar, durant la secció que protagonitza la periodista Pilar Rahola, que metges, bombers i professors "han d'anar de la mà de la República".

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#18 S. A. M., Barcelona, 15/12/2018 - 10:36

Que es pot esperar del Servei d'Adoctrinament Massiu ?

PROPAGANDA I DOCTRINA

Cada dia , tots els dias

#17 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 13/12/2018 - 20:19

Quina cura te la gangrena ?

#16 Marta, Girona, 13/12/2018 - 18:50

S'ha creat un auténtic monstre. Tenim un problema molt heavy i el terrible es que no sabem com resoldre-ho.

#15 Menjamela Grandi, Anapurna, 13/12/2018 - 18:32

Para la mayoría de ciudadanos catalanes cada reunión del consejo de gobierno de la Generalidad es una provocación y una tomadura de pelo. Por qué no preguntas eso, GarcíaMelero?

#14 Perico, Matadepera, 13/12/2018 - 15:25

...pero los lobos (nacionalistas) siguen disfrazados con piel de cordero (constitucionalistas) en un ejercicio virtuoso de cinismo político que debería ser objeto de estudio.