Publicitat
Comunicació · 19 de Novembre de 2009. 08:57h.

Tanca 'Dossier Econòmic'

La revista, considerada propera a CiU, estava adreçada a la petita i mitjana empresa

Tanca 'Dossier Econòmic'

Una imatge de l'antiga seu de 'Dossier Econòmic'

La revista Dossier Econòmic, de publicació setmanal, ha decidit tancar després de dotze anys d'informar de l’economia i l’empresa a Catalunya. La revista, considerada propera a CiU i dedicada a l'economia productiva, va arribar als quioscos al setembre de 1997 per informar en català, adreçada a la petita i mitjana empresa.

L’any 2002, l’empresa editora va arribar a un acord amb la Coordinadora de Mitjans (Comit), plataforma de publicacions diàries en català, per a la difusió conjunta. L’acord va representar un important salt de la publicació, que ha passat a tenir una difusió de prop de 70.000 exemplars setmanals. La revista tenia un preu anual per als subscriptors de 42 euros.

La revista tenia com a editor Jordi Castillo, i col·laboradors experts en el món econòmic com Antoni Soy, Francesc Llobet, Joan Oliver, Antoni Vives o Lluís Torra entre d'altres.

L'Institut Català de Finances ja va concedir un préstec a l'empresa Gestión y Edición de Medios SA, editora de la revista, d'un milió d'euros. Aquest préstec va quedar pendent de pagament gairebé 600.000 euros. L'operació va tenir el vist-i-plau del Departament de Cultura, dirigit en aquells moments per Jordi Vilajoana

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 apollimy, Utopia, 05/12/2009 - 20:18

No han condemnat el Castillo, el culpable de tot, que va sortir de l'administració de l'empresa a temps. El seu temps. Només demano que ningú més li faci cas, si no és ke vol que el destrossi.

#15 Silvestre, Sant Sebastià Màrtir, 20/11/2009 - 00:40

M\'agradaria saber: 1 si, com diu el comentari de Sam Costa, l\'editor ha preferit apostar per dossier de Madrid, per què?. 2 Quan paguem els catalans per a mantenir el pravda psc-riódico i el germà casual Nadal?

#14 Jaume, bcn, 19/11/2009 - 22:46

Una molt bona revista d'economia. És una llàstima.

El que diu l'"Andreu", el periodico està en fallida fa anys!

#13 Marcel, Barcelona, 19/11/2009 - 21:38

Era un bon diari amb bons col.laboradors. M agradaven la majoria, Vives, Berges, Albet. Tret del Lluís Torra, que era infumable i molt fluixet (cunyat de l amo?). Però el diari parlava de coses del país i es veia que no tenia el favor del Tripartit.

#12 Andreu, Barcelona, 19/11/2009 - 21:16

El Dossier Empresarial era un excel.lent diari econòmic. La veritat es que el tripartit li ha negat la publicitat i les subvencions que regala als diaris amics que escriuen al dictat. EL PERIODICO està en fallida fa anys, de l AVUI millor no parlar...