Publicitat
Comunicació · 5 d'Octubre de 2018. 11:02h.

Tardà acusa El Nacional de "misèria moral"

El diputat d'ERC retreu al digital de José Antich falta de "respecte patriòtic"

Tardà acusa El Nacional de "misèria moral"

(Foto:TV3)

El diputat d'ERC, Joan Tardà, ha reaccionat amb contundència contra El Nacional, després que el digital dirigit per José Antich hagi publicat una notícia segons la qual el dirigent republicà "veuria amb bons ulls un "Estatut d'Autonomia confederal". Tardà ha acusat El Nacional de "misèria moral" i els hi ha retret "manca de respecte patriòtic".  

"Mai no m’hagués pensat que la misèria moral arribés tan lluny @elnacionalcat Afirmar q aposto per un nou Estatut i dir coses de mi que mai no he dit provoca profunda tristesa perquè demostra que s’ha perdut el sentiment de respecte patriòtic", ha escrit el diputat d'ERC a twitter.

"El portaveu d'ERC al Congrés dels Diputats, Joan Tardà, ha afirmat que si a Catalunya s'oferís un bon 'Estatut d'Autonomia de caràcter confederal molts independentistes el votarien'. Aquestes declaracions les ha fet en una entrevista a Catalunya Plural on ha subratllat que els independentistes estarien interessats en un referèndum on es votés entre més 'autonomia' o 'independència'; segons Tardà 'més val això que res'", explica El Nacional.

Publicitat
Publicitat

73 Comentaris

Publicitat
#54 Alejandro, Barcelona, 06/10/2018 - 12:21

Tardá: ERC, PDcat,CUP...están hasta la senyera de "miseria moral", por tanto no sois, vos, el más indicado para acusar a otros de lo que a vosotros os sobra.

#53 OVNI, ELX, 06/10/2018 - 11:09

Més misèria moral...

Escàndol: Espanya va retirar milers de milions dels bancs catalans per forçar-los a anar-se’n l’endemà de l’1-O.
El Diari Ara revela la maniobra del govern espanyol el 2 d'octubre contra CaixaBank i el Banc Sabadell.

#53.1 Sergi, Bcn, 06/10/2018 - 12:52

Yo retiré los míos y me los lleve a Valencia. Ahora estoy más tranquilo.

#51 Karlos, Barcelona, 06/10/2018 - 00:06

Es el problema del independentismo y de la política actual en general, no sé pueden expresar ideas o propuestas que incomoden al pensamiento único y políticamente correcto.
El primero que se salga de la línea marcada saldrá escaldado.
Con lo fácil que es manifestar solo lo que tú público quiere oír. Tarda estás aún twit de convertirte en f

#50 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU ALCALDE QUE TE VOTIN ELS REFUGIATS QUE TAN AJUDA E.R.C. NO AJUDEU ALS CATALANS A CASA NO HUS VOTAREN , TARDA ¿ UN DIARI QUE NO PENSA CON EL PDECAT O E.R.C. NO MEREIX CAP RESPECTA SEGONS TU ? BAL, 05/10/2018 - 22:59

Tarda a tu te falta TENIR RESPECTA Per les persones que no pensen con tu ,es diu , LLIBERTAT D´EXPRESIÓ . EL NACIONAL Te tot el dret de dir lo que creu millor ES DIU LLIBERTAT DE PRENSA aixo en Democracia es algo normal .TARDA Lo que beix arribara MOLT LLUNY Es la Vostra REPÙBLICA ¿ Cuan la tindreu ? que no sigui SIMBOLICA .

#49 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 05/10/2018 - 22:29

https://www.change.org/p/gobierno-de-espa%C3%B1a-petici%C3%B3n-para-enterrar-a-franco-en-la-sagrada-familia