Publicitat
Comunicació · 20 de Novembre de 2020. 09:21h.

Tatxo Benet compara la Guàrdia Civil amb la Stasi

També diu que és "una pràctica com les que feia Ceauçescu"

El directiu de Mediapro Tatxo Benet, en una entrevista al programa Obrim Fil de La1, ha comparat la investigació de la Guàrdia Civil en l'operació Voloh amb la "Stasi", òrgan d'intel·ligència de l'extinta República Democràtica Alemanya (RDA).

Benet ha manifestat que "el que se'm va fer a mi em sembla tan rastrer, tan baix i una pràctica com les que feia la Stasi o com les que feia Ceauçescu". "Què et penses que no hi havia jutges a la República Democràtica Alemanya?", ha preguntat.

L'empresari ha lamentat que "esteu repetint coses que ni tan sols he dit" i ha subratllat "jo en cap moment dic que hagi parlat amb cap conseller". "A mi em truca David Madí, em pregunta com està aquest tema i jo li explico, i res més", ha defensat.

Tatxo Benet ha dit que "jo crec que el meu documental val 800.000 euros", que és el preu que han demanat a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). "Aquests diners que diem que val no són perquè me'ls emporti jo o una altra persona, és per pagar el cost del documental que han fet els professionals de Mediapro".

Finalment, el directiu de Mediapro ha afirmat que "la filtració d'aquestes converses privades és pura i simple xafarderia". "No hi ha feina periodística, això no forma part del periodisme de veritat", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#27 Sergi Sergio, Barcelona, 22/11/2020 - 20:57

Hombre Tatxo, si para este sujeto la GC es la Stasi, Mediapro es la mafia siciliana, Roures es Vito Corleone y Tatxo Benet es Tom Hagen.

#26 David, FOLGUEROLES, 21/11/2020 - 15:45

Una de dos: Si la GC es la Stasis él está aquí porque la Stasi se lo permite, por lo tanto es de los amigos de la Stasi. No entiendo que siendo la GC la Stasi el pueda circular libremente y decir lo que le salga del moño. Por lo tanto la GC no es Stasi porque sino él estaría preso o en el peor de los caos muerto.

#25 Purria lazi, Mollerussa, 21/11/2020 - 09:15

Para Stasi la Genestapo persiguiendo periodistas como el Jaume Reixach, ¿eh Txoto?

#24 Quimet lo tronat, Arbucies, 20/11/2020 - 21:59

Aquet parrac va sempre colocat. Como lo pillen los de Metoo se le cae el pelo o el moño com diuen a valencia. Cuidadin.

#23 gurguri, Barcelona , 20/11/2020 - 21:07

Toda esta gente que se ha enriquecido con sus chiringuitos y productoras, chupando dinero público, se han convertido en furibundos indepes, como su socio Roures.