Publicitat
Comunicació · 20 d'Octubre de 2011. 10:45h.

Telecinco es disculpa

"És una pregunta desafortunada que no hauria d'haver estat acceptada pels administradors"

Telecinco es disculpa

Captura del facebook de Telecinco

Telecinco ha volgut demanar disculpes per la pregunta a un concursant de 'Mujeres y Hombres' sobre si preferiria "tenir un fill homosexual, negre o català". La pregunta, que es va mantenir durant cinc dies a la web de la cadena, estava formulada per un usuari de nom Jeremies.

"Telecinco.es ha retirat la pregunta de l'usuari 'Jeremias' per considerar-la improcedent", ha indicat la cadena des dels seus comptes de Twitter i Facebook. "Demanem disculpes per la publicació d'una desafortunada pregunta de l'usuari" Jeremies "dins d'una trobada digital", afegeixen.

"Es tracta d'una pregunta desafortunada que no hauria d'haver estat acceptada pels administradors de la web, qualsevol afirmació d'aquest tipus, contra aquests o altres col·lectius, no és acceptable", han assenyalat fonts de la cadena.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#22 Fonsi, BCN, 21/10/2011 - 20:57

Pues jo hagués contestat que mentre el meu fill no hem surti ni directiu ni presentador de Tele5, que són el punt més baix al que ha conseguit arribar la evolució humana fins al dia d'avui, la resta m,és igual.

#21 xavier fabra, barcelona españa, 21/10/2011 - 11:53

bueno esto es lo que gracia a los nacionalistas nos hemos ganado , y nos solo en el pais si no europa tambien ,estos inadaptados estan jodiendo a nuestra comunidad autonoma

#18 paccius, barcelona, 21/10/2011 - 00:01

Francament, no calia que es disculpessin.
Que ens ofenguem només delata els nostres propis prejudicis. Què té de dolent ser negre? o homosexual?
És veritat que la pregunta té implícit el caràcter racista xenòfob i homòfob.
No ofèn qui vol sinó qui pot.

#17 ramon, barcelona-c, 20/10/2011 - 21:30

No es el primer cop que telecinco protagonitza affaires com aquest , amparats per una audiencia catalana de baix nivell cultural i hispanofils.A Cat molta gent opina ,en certs ambients es majoritari, que Italia degut als seus problemes interns pitjors que els espanyols ha esdevingut un enemic.

#16 Faithless, Barcelona, 20/10/2011 - 19:56

Disculpes? No hi ha disculpes que valguin! Tele circo és una televisió infecta i anticatalana que mai no hauria d'haver admès aquesta pregunta.