Publicitat
Comunicació · 4 de Juny de 2009. 14:02h.

Telecinco fa befa dels Mossos

El racista de la sèrie Aida els rebateja com a "Mossos de Quadra" i lloa els cops de porra "de los catalanes"

"Aida", la popular sèrie televisiva de Telecinco, va fer referència indirecta en el seu últim episodi a la contundència d'algunes de les recents actuacions de la policia autonòmica catalana, a la qual un dels personatges d'aquesta telecomedia va rebatejar com "mossos de quadra".

En aquest episodi emès diumenge passat, els veïns d'Esperanza Sud, el barri on viuen els personatges d'aquesta sèrie, s'enfronten als problemes que genera el "botellón", amb les restes de les begudes i de les necessitats fisiològiques, que embruten els carrers d'aquesta fictícia zona de Madrid.

El personatge del botiguer Chema, interpretat per Pepe Viyuela, que conversa amb Mauricio Colmenero (Mariano Peña), amo del "Bar Reynols", creu que l'única via per a solucionar aquest problema de convivència veïnal és avisar a la policia.

Davant aquest suggeriment, Colmenero -personatge conegut per les seves idees conservadores, autoritàries i racistes- contesta: "quina pena que no tinguem aquí als catalans; perquè això si que els envejo; això els 'mossos de quadra' ho arreglen amb dos cops de porra".

Mauricio Colmenero
Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#22 pepe, andorra, 03/11/2011 - 12:42

Y cosas peores les han llamado en las manis de los perroflautas y cosas peores han dicho de la GC en los monologos del club de la comedia. No es justo, pero les va en el sueldo.

#21 Cintu, bcn, 04/06/2009 - 21:48

Poques llums tenen alguns... la noti no es que una sèrie d'humor se n'en foti, la noti es la imatge que se'ls hi ha quedat als mossos arreu. Ningú és capç d'anr més enllà? Salut.

#20 rert, BCN bajo yugo rojo, 04/06/2009 - 21:10

No os quejéis tanto, que muchos les habéis votado alguna vez. Hay que ser ignorante no saber qué hay tras la máscara verde. Ls comunistas son los más fascistas. Hay que ser ciego. Ahí tenéis a Castro, Chávez, Kim-Jon, Chaves, ZP o al alelao de Saurón

#19 victor, reus, 04/06/2009 - 20:55

aquesta notícia deu ser per omplir, no??
quina tonte´ria, només faltaria que no poguessin fer conya, o te la patent tv3??

#18 sole, bcn, 04/06/2009 - 19:46

Pues a mi me parece entender mozos de cuadra, pronunciado con z.