Publicitat
Comunicació · 16 de Febrer de 2011. 09:37h.

Telecinco 'persegueix' Piqué

La televisió torna a insinuar una presumpta homosexualitat del futbolista

Telecinco 'persegueix' Piqué

Una de les imatges de Piqué

El programa Sálvame de Telecinco va emetre ahir unes fotografies de Gerard Piqué en les que apareix amb Pipo Torres, més conegut com 'eldeloscuadros' i va tornar a insinuar una possible homosexualitat del futbolista, tal i com ja va fer arran de les fotografies amb Ibrahimovic.

Aleshores 'Ibra' ja ho va desmentir i va convidar a una reportera del programa a "venir a mi casa con tu hermana". Piqué, per la seva banda, mai ha volgut entrar en aquest joc. Tot i això, ahir Telecinco ja va emetre mesos enrere un vídeo titulat "a Piqué le va el mambo" en el que es veu el futbolista fent un petó a un amic seu.

Segons la televisió, Piqué "le ha pasado los labios rosados a un amigo por el cuello circa pabellón auditivo". Ara també es publiquen diverses fotografies del futbolista.

Veure fotos recollides per La Voz Libre.

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#38 pepe, andorra, 17/02/2011 - 14:19

jejej, aitor muy bueno, no soy cule, pero llevas toda la razon, pero en BCN cuando el madrid quiso fichar a Villa tambien se desestabilizo todo lo q se pudo para evitar ese fichaje. Asi q eso es bidireccional.

#37 viqui, BCN, 17/02/2011 - 09:47

Aquest comentari a pudor a certa prensa de Madri o Españoliste, si mes no tambe perque com el Barça va be, aveure si el posen nervios, i el destebilitzen, i comensa a perdre partits de lliga.

#36 carracuca, barcelon ESPAÑA, 16/02/2011 - 23:46

carne y pescado, todo vale hoy en día para todos estos pijoprogres multimillonarios de la pelotita. El mariconeo y tortilleo están de moda y el vicio parece no tener límites. Creo que en la próxima cabalgata habrá sorpresas, más que armarios lo que se han abierto han sido auténticas factorías.

#35 Aitor, L'H, 16/02/2011 - 20:31

A veure merengots, que el Barça es passi el Madrid per la pedra cada cop que juguen no vol dir que els jugadors siguin gays.

#34 pep, manresa, 16/02/2011 - 20:19

Koprogafin, a tres quarts d'onze sí que estaràs impressionat..., impressionat i esporuguit després de veure el futbol