Publicitat
Comunicació · 4 de Juliol de 2014. 09:50h.

Telemadrid barreja Hitler amb el procés sobiranista

La cadena il·lustra una crònica sobre la polèmica de l'armada amb una escena de la pel·lícula 'El hundimiento'

Telemadrid s’ha fet ressò de l’exèrcit naval català que planteja l'ANC i ha barrejat Adolf Hitler amb el procés sobiranista en el vídeo que han fet per il·lustrar la notícia.

La crònica emesa al 'Telenoticias' mostra una escena de la pel·lícula El hundimiento amb un diàleg inventat: "Mas... els plans d'invasió sobiranista sobre València i Aragó estan a punt. És imminent". "A internet, molts, a la seva manera, ja es fan ressò de l'assumpte", manifesta la veu en off per justificar la inclusió del vídeo.

Durant el reportatge, a més, la cadena pública de la comunitat de Madrid barreja imatges de castellers o de la Diada de l’Onze de setembre amb imatges d'arxiu de conflictes bèl·lics. També inclouen imatges d'altres pel·lícules -s'hi poden veure uns soldats poc preparats- per completar el vídeo.

La veu en off manifesta que “els independentistes plentegen crear un exèrcit propi per sortir en ajuda de tot aquell compatriota que ho necessiti ja sigui perquè es trobi segrestat o hagi de ser evacuat d’una zona conflictiva o per un desastre natural” i afegeix que “per terra, mar i aire pretenen defensar el seu Estat català”.

Una imatge del vídeo
Publicitat
Publicitat

60 Comentaris

Publicitat
#38 Bad milk, Barcelona, 06/07/2014 - 19:47

Quina mala baba que tenen aquests de telemadrid, mira que posar una foto de Mas amb bigoti!

#37 Ferran, Barcelona, 05/07/2014 - 08:43

Als jueus els deu de fer una gràcia la brometa de teleMadrid... jajajaja, que cutres, comparen explícitament Mas amb Hitler i ho pretenen arreglar en un "bromas a parte". Sí sí, els jueus es deuen estar tronxant de la broma.

#37.1 Xipolleig, Barcelona, 05/07/2014 - 10:56

El primer pas per acabar defensat el nazisme i minimitzant els seus efectes devastadors és comparar-lo amb governs democràtics.
De pas "blanquegen " règims de Terror com el franquista, substrat ideològic dels que s'oposen a la convocatòria del referèndum

#36 Pan con tomate y jamón , Ultramort d´Empordá , 04/07/2014 - 21:13

Tv3, TeleMadrid, TVE, todos son la voz de su amo, no existen diferencias, o hay que recordar los fusilamientos en TV3, una panda de estómagos agradecidos miserables, éstos y aquellos.

#36.1 jon, LLEIDA, 04/07/2014 - 22:52

Pan con tomate, hablamos de un video de informativos. dime en que tn viste tu lo de los fusilamientos. Eso se paso en el C-33 en un programa cultural donde un autor s'expresaba de esa manera. No compares porfa.

#35 pepe, andorra, 04/07/2014 - 20:48

como si fueran los unicos, hay uno en el q adolfito se queja de q no le han dicho q metallica saca un disco, es para desternillarse, si hubiese sido al reves y los peperos se quejaran, seguro q se diria q eso es libertad de expresion, pues eso. Q esto de la libertad es bidireccional.

#28 Jon, Lleida, 04/07/2014 - 16:43

Ramon Tremosa, ensenyal's als parlamentaris Eurpeus com les gasta el PP i les seus televisions. Fes una sessio de video amb peces com aquesta.

#28.1 Ara, ara, Barcelona, 06/07/2014 - 19:49

I un parell de videos amb l'Oriolet passant calers per la frontera cap a Andorra, o en Millet prenent el cafetot tot escoltant l'advocat que li diu que d'anar a la cangrí, res de res.