Publicitat
Comunicació · 5 d'Abril de 2011. 09:52h.

Telemadrid li posa a Zapatero el segell d'ETA

El comitè d'empresa exigeix ​​"el cessament immediat" del director d'informatius

Treballadors de Telemadrid consideren que "ràdio Televisió Madrid ha tornat a sobrepassar tots els límits coneguts de la manipulació informativa al posar en els seus Telenotícies de dimecres passat les imatges del president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, i del vicepresident Alfredo Pérez Rubalcaba amb el segell d'ETA sobre els seus rostres".

"Aquesta grollera i grossera maniobra, adreçada a identificar els dos principals dirigents polítics del país amb l'organització terrorista ETA, és un menyspreu als valors del periodisme, l'ètica i la deontologia professional i el major atemptat comès contra els principis de pluralitat, veracitat i objectivitat", denuncien.

"Davant la gravetat d'aquests fets, els comitès d'empresa de Ràdio Televisió Madrid exigeixen el cessament immediat del director d'Informatius de Telemadrid, Agustín de Grado", conclouen.

Imatge de l'informatiu
Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Sarna, Girona, 05/04/2011 - 18:20

Els de dretes podem fer demagògia i no passa res! Tots els governs d'Espanya han negociat amb ETA no he vist pas el segell d'ETA posat al cap d'aznar a Telemadrid. Quan més aviat ens independitzem més aviat deixarem enrere els mediocres i incults...

#7 marc, St Joan Despí, 05/04/2011 - 14:48

en serio pepe (andorra) eres Portugues o tienes mucho tiempo libre
anda haztelo mirar tontin.

#6 Tomppa, Sabadell, 05/04/2011 - 11:52

No hi ha futur per espanya com un país, està format amb massa imbècils. Separació d'estat serià genial per tothom. ETA deixaria a existir quan espanya no existeix igual que el català ja no serià llengua a espanya com no hi serià problema de nacionalistes o separatistes etc.

#5 Joan C., Barcelona, 05/04/2011 - 11:41

benvolguts, primera línia, consideren, final "en", no "an". Salutaions

#4 Patrícia, Barcelona, 05/04/2011 - 11:22

En Madrid sacan toda la mierda para cargarselo otro, y porque no le preguntamos a Aznar de donde sacó el dinero para casar a su hija como si fuera una Reina? a lo mejor el dinero se lo dió ETA, no se han parado hacerse esta pregunta????