Publicitat
Comunicació · 13 de Maig de 2009. 11:20h.

'Temps d'aventura' torna al 33

L'espai comença la vuitena temporada

'Temps d'aventura' torna al 33

José Montilla amb membres del programa

“Temps d’aventura” torna demà al 33. Fidel des de l’estrena, la primavera del 2002, als espectadors en general i als aficionats a les activitats esportives a l’aire lliure, aquest programa de TVC començarà demà la vuitena temporada. Cada dijous, a partir de les 22.30, oferirà tota la informació i serveis sobre aquestes activitats esportives, fins a finals del mes de novembre, en què donarà pas a una nova temporada de “Temps de neu”.

En aquesta vuitena etapa, “Temps d’aventura” manté una aposta per la interactivitat, amb la possibilitat de poder veure el programa on es vulgui, quan es vulgui i tants cops com es vulgui, a través de la web del programa. A més, els espectadors podran veure els continguts setmanals abans per Internet que per televisió, una opció que confirma el programa com un dels més innovadors.

"Temps d'aventura" estrenarà la nova temporada amb un reportatge sobre la gesta dels membres de l'expedició "Pol Sud sense límits", en què, per primera vegada, un grup de discapacitats van arribar al pol sud després d'una travessa de més de 250 quilòmetres per l'Antàrtida, avançant amb els seus propis mitjans a través d'una de les zones més extremes i perilloses del planeta. Esforç, sacrifici i molta força de voluntat en el primer "Temps d'aventura" del 2009.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat