Publicitat
Comunicació · 5 d'Octubre de 2010. 09:32h.

"Tenim un problema amb TV3"

El director del Diari de Girona denuncia que ha esdevingut un "monstre endogàmic i car"

"Tenim un problema amb TV3"

Capçalera de l'article

El director del Diari de Girona, Jordi Xargayó, ha denunciat en un article d'opinió que "el dia que ETA va assassinar Ernest Lluch, Crónicas marcianas va informar més i millor que TV3". "Va costar el càrrec al Cap d’Informatius de la cadena, però ja aleshores no era una qüestió d’incompetència personal, sinó estructural", recorda.

Xargayó també apunta que "uns mesos després, l’apagada informativa es va repetir quan un dissabte a la nit ETA va matar un mosso d’esquadra a Roses. TV3 no va tenir capacitat de reacció davant una notícia d’inqüestionable impacte i va mantenir la programació habitual".

"Dimecres passat, dia de la vaga general, van tornar a certificar que no hi són mai quan se’ls necessita. TV3 viu d’un passat gloriós (en els seus inicis va trencar motllos amb un estil fresc i innovador respecte a l’aleshores anquilosada Televisió Espanyola); viu de ser l’única cadena generalista en català (8TV no ha fet mai una aposta seriosa per convertir-se en alternativa); i viu dels partits del Barça", afirma. 

"Amb TV3, els catalans tenim un problema que és diu més de 300 milions d’euros de diners públics anuals, mentre s’exigeixen sacrificis als ciutadans. El tripartit ha renunciat a afrontar-lo i dubto molt que ho faci CiU, el partit que va crear aquest monstre endogàmic i car, si torna a governar", conclou.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#26 Jota, Catalunya Vella, 06/10/2010 - 16:42

Xargayó? Fa anys que aboca bilis contra TV3 mentre les vendes del seu diari van caient "sin prisa, pero sin pausa". I en lloc de fer-se valer amb la qualitat del seu producte, treu dia sí dia també articles vomitius contra "aquests xaves de TV3". País.

#25 Lluís, Sant Cugat del Vallès, 06/10/2010 - 12:22

Quants diners rep "Diari de Girona" en subvenciosn? Quants lectors té? El que passa és que els grups privats de comunicació, que estan en crisi, volen eliminar la competència de TV3. TV3 i Catalunya Ràdio, fins i tot amb les pressions que reben, són molt més independents i informen millor.

#24 Josep, Zumbatslàndia, 05/10/2010 - 23:05

pepe(andorra). Tu que hablas la lengua de Cervantes deberias saber que en ella misma radican todos los males de la Península Ibérica. Tu lenga a priorizado el territorio por encima de personas y sus derechos. No nos vengas con chorradas nazis que teneis un curriculum....

#23 Bernat, BCN, 05/10/2010 - 19:57

El pitjor són els tinglados que hi ha muntats dins TV3, com els esports amb el Xavi Torres al front de negocis como la selecció catalana, el motor amb el Roca, etc. És la cova d'Ali Baba. TV3 tindria que tancar una setmana i muntarla de nou. I TVE tancarla definitivamente.

#22 pepe, andorra, 05/10/2010 - 19:21

anna, yo no se como estaras de historia, supongo q seras de la ESO, pero si quitas la palabra cataluña y pones alemania, te sale un calco de lo que decian unos zumbados hace unas decadas. Primero las personas y sus derechos y a los territorios q les den. Solo te ha faltado decir Cataluña despierta.