Publicitat
Comunicació · 4 d'Abril de 2013. 12:41h.

Tens una idea per a fer un programa de TV?

Un grup de comunicació ofereix deu milions per finançar projectes de ficció, documentals o programes d’entreteniment

Tens una idea per a fer un programa de TV?

El director de Parlem, Adán Bonet, amb Antonio Campos, del grup Secuoya

El grup de comunicació Secuoya, de la mà de la productora catalana Parlem, ha ofert a productores la possibilitat de finançar amb fins a 10 milions d’euros els seus projectes de ficció, documentals o programes d’entreteniment. 

Secuoya ha creat conjuntament amb Canal Català i la productora Parlem per posicionar-se en el mercat català i donar suport econòmic a les productores audiovisuals catalanes.

L'empresa té com objectiu convertir-se "en referent en la coproducció de continguts de televisió a Espanya". Una coproducció en la qual el director de Parlem, Adan Bonet, ha puntualitzat que: “el grup Secuoya, a través de Parlem, sempre tindrà una participació minoritària en els drets de producció, que mai no superarà el 40%. A més, les productores mantindran la seva autonomia per a la direcció dels continguts”.

Per accedir a la línia de crèdit i iniciar aquesta coproducció, les productores audiovisuals han de presentar el seu projecte abonet@parlemtv.cat  En un parell de setmanes el comitè de selecció de projectes de Parlem decidirà si tira endavant el projecte i hi aporta el finançament necessari. 

Secuoya és un grup de comunicació que integra 14 companyies. Ofereixen suport tècnic (una de els companyies que integren de suport tècnic és Videoreport o CBM per exemple). També tenen companyies de desenvolupament de continguts, com New Atlantis (que s’encarrega de fer 'Españoles por el mundo', per exemple) que tenen programes a moltes televisions estatals.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Antonio Marin Gomez (PROFESOR MARIN), Barcelona, 18/09/2014 - 18:22

Canal video http://www.youtube.com/user/profesormarin/videos?sort=da

#4 Antonio Marin Gomez, Barcelona, 18/09/2014 - 18:17

http://www.profesormarin.com/biografia.htlm

Canal video http://www.youtube.com/user/profesormarin/videos?sort=da

#3 Kropotkin, Vic, 05/04/2013 - 15:44

Si es de ficción, se podria llamar "Hacia la Cataluña Independiente". Jua, jua, jua,...

#2 Kropotkin, Vic, 04/04/2013 - 15:11

Yo sí, ha de ser "no nacionalista", con gente de orden y de bien, y tiene que salir el Albert Ribera a todas horas...le podriamos llamar...."El Gato al Agua"...juas, juas, juas

#1 anna m.m., Barcelona, 04/04/2013 - 14:54

Pura publicidad de marca Empresarial...