Publicitat

La ràdio de la Diputació de Barcelona no paga la revisió salarial

Tensió a ComRàdio

Una imatge de l'entrada a la seu de ComRàdio a Barcelona

El comitè d'empresa de ComRàdio ha denunciat que la direcció de l'emissora ha decidit "no pagar als treballadors els endarreriments de l'IPC de 2010, emparant-se en una 'interpretació' que la Diputació de Barcelona ha fet de la llei de Pressupostos Generals de l'Estat".

Els sindicats han assegurat que s'ha "vulnerat el conveni col·lectiu de al no aplicar la clàusula de revisió salarial". El comitè ha indicat que "la Diputació de Barcelona vol aplicar les retallades pactades per als funcionaris de l'ens provincial. No obstant, els treballadors de l'emissora recordem que el personal adscrit a ComRàdio és laboral i que l'empresa és una Societat Anònima Mercantil".
 
El comitè d'empresa ha iniciat els tràmits legals per "defensar els drets laborals dels treballadors de ComRàdio. En el primer d'aquests tràmits, la mediació davant del Tribunal Laboral de Catalunya, la direcció s'ha tancat en banda i ha ratificat l'incompliment del conveni col·lectiu vigent. El comitè d'empresa tem que aquesta actitud de la direcció de ComRàdio obri la porta a futures vulneracions del conveni col·lectiu", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#28 Javi, Hospitalet, 23/02/2011 - 11:23

Una vez más los trabajadores son los perjudicados delante de las cuestiones económicas, mientras que los directivos puestos a dedo por sus amigos del partido seguro que no bajarán de los 3000 euros mensuales, ¡es una verguenza!

#27 Jordi, Terrassa, 22/02/2011 - 23:24

El problema de l'audiència en gran part ve donat per la poca projecció que se'n fa d'aquesta ràdio fora de Barcelona i la seva àrea Metropolitana sumat a que en molts punts del territori català o bé no s'escolta correctament o bé resulta impossible sintonitzar-lai.

#26 Carles, Montcada reixach, 22/02/2011 - 21:41

En la crisi que hi ha, és normal les ratallades. Però clar, quan ens toquen el sou tots ens queixem. Jo només vull dir que el programa millor és el de la nit amb el Jaume Escala.

#25 Diana, Palafolls, 22/02/2011 - 21:35

Però vosaltres creieu que els directius i la gent que mana a la COM ràdio s'escolten els programes que fan?

#24 TERESA, EL PRAT, 22/02/2011 - 21:28

YO NO ENTIENDO DE NUMEROS, PERO CREO QUE NO SE SOSTENÌA POR DINGÚN LADO. NO HAY PROGRAMA QUE SE SALVE. LOS MISMOS DE SIEMPRE QUE TRABAJAN SIN INTERÉS. QUÉ PENA. MI HUJA HA TERMINADO PERIODISMO Y NO SABE SI PODRÁ EJERCER. Y AQUÍ DINOSAURIOS QUE TRABAJAN COMO FUNSIONARIOS.