Publicitat
Comunicació · 2 de Juny de 2010. 17:59h.

Tensió en directe per Israel

Discussió entre Javier Nart i Salvador Sostres durant una tertúlia de Canal Català

El columnista Salvador Sotres i l'advocat Javier Nart han protagonitzat al programa Per llogar-hi cadires -que presenta Marta Polo a Canal Català- una topada al voltant de la matança d'activistes propalestins que anaven en un vaixell turc. Sostres ha defensat que "actes bèlics dels països àrabs, especialment Palestina, passen per utilitzar hospitals, escoles i escuts humans per fer la guerra". Nart ha qüalificat aquestes declaracions de "falsetats, barbaritats i aberracions".

La tensió ha anat en augment i Nart li ha dit a Sostres que "et demano que m'escoltis perquè jo t'he escoltat i et parlaré del que signfica Gaza. Gaza és el major camp de presoners del món davant els ulls pacients de la Unió Europea". Sostres ha trobat que els arguments de Nart eren "propaganda" i ha afegit "què ha de ser veritat?"

Arribats a aquest punt, l'advocat s'ha aixecat de la seva cadira i li ha dit a la presentadora que "si aquest personatge no es calla i em deixa parlar jo marxo". "Marxa si vols", li ha contestat Sostres, qui ha afegit que el d'Israel ha estat "el poble que més ha patit en el món".

Javier Nart, Salvador Sostres i Marta Polo, durant la discussió
Publicitat
Publicitat

64 Comentaris

Publicitat
#64 PEp Badia, BArcelona, 07/06/2010 - 00:05

Sostres, ets el millor!

#63 josep maria, barcelona, 06/06/2010 - 20:02

tots aquets eco-picos per que no van al kurdistan a defensar la minoria Kurda machacada per Turquia i l'islamiste del seu president, no defensen els drets esl dels Kurds tambe ho son i Turquia hi col.labora, eco-picos feu alguna cosa

#62 esteee, salam alekum, jerusalem capital, 06/06/2010 - 14:00

el sostres fa l'avituallament dels helicòpters jueus d'ajut humanitari... croquetes de bomba de fòsfor de sang i fetge... a 669 euros la croqueta.

#61 David, Cornellà, 04/06/2010 - 19:59

Home, una batussa entre el Javier Card i el Salvador Costres no és que sigui cap notícia, eh?

#60 Carles, Reus, 04/06/2010 - 10:48

Jo només sé que quan hi he estat per feina, a la zona Palestina el que he vist és una intolerància absoluta, una falta absoluta de ganes de treballar, molta violència i els mercats PLENS de gent i de menjar, i tota classe de coses. Bloqueig? JA!!!