Publicitat
Comunicació · 1 de Febrer de 2010. 12:09h.

Tensions laborals a TV3

Convocada una vaga pel nou conveni

Tensions laborals a TV3

Conflicte laboral a TV3

El Comitè d’empresa de TV3 ha convocat 4 hores de vaga dijous 4 de febrer, de 12 a 16 hores, com a culminació "d’una negociació de conveni interminable que ha acabat amb la paciència dels treballadors que en les Assemblees parcials han donat un contundent suport a la convocatòria de vaga del Comitè".

El pròxim dimarts 3 de febrer està convocada l’assemblea general de treballadors per valorar l’estat de les últimes negociacions.
 
La proposta de preacord presentada pel Comitè d’empresa inclou entre altres punts "el pacte per al manteniment de la producció interna, l’aplicació de la llei de conciliació de la vida laboral i familiar, la cobertura de les vacants de les prejubilacions voluntàries, i la recuperació salarial durant els anys de vigència del conveni; recuperar el que disposava la llei de pressupostos pel 2009 any en que els salaris han estat congelats; garantia d'IPC i increment d'1,2 durant la vigència del conveni".

El Sector de Mitjans de Comunicació de CCOO de Catalunya dóna "tot el seu suport als companys de TV3 en aquesta acció per aconseguir una bona i acceptable negociació del conveni  col·lectiu". "Creiem que en temps de seriosa crisi dels mitjans de comunicació és més necessari que mai que els treballadors puguin exercir la seva tasca informativa en unes excel·lents condicions de treball i qualsevol destorb en la via del diàleg redueix l’eficàcia i la dimensió social del mitjà", consideren.

També recorden que "la CCRTV pel fet ser una entitat pública ha de molt curosa d’aquesta dimensió i no malmetre la concertació laboral que ara mateix s’expressa en la negociació del conveni col·lectiu".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Pep, Barcelona, 02/02/2010 - 00:18

Periodistes que cobren s
de mitjana 900- 1000 euros, que són la majoria, i aquests que viuen com volen, encara demanen més... de veritat quina poca solidaritat...no sortiran a reclamar un conveni general per al periodisme, no.

#2 Emili Rosiñol Vidal, bcn, 01/02/2010 - 15:21

Una acurada producció de PORNO, propia amb català, juntament amb donar les noticies del temps amb topless, ajudarian poder, a sanejar la economia de la ccrtv

#1 Pere, CATALUNYA CORRUPTE, LA FI DE L'OASI, 01/02/2010 - 14:17

TENEN EL MILLOR CONVENI EUROPEU DE MITJANS DE COMUNICACIÓ, PAGAT PER TOTS ELS CATALANS, I FET PER JAUME ROURES, PARADOXES DE LA VIDA...