Comunicació · 19 de Setembre de 2011. 20:07h.

Terribas, a la corda fluixa

CiU accelera la Llei de la Corpo per rellevar la directora de TV3

Terribas, a la corda fluixa

Mas, amb Terribas, en la seva primera entrevista a TV3 com a president

El Govern té pressa per aprovar la nova llei de la CCMA que ara per ara significarà el relleu de tot l'actual equip directiu de la Corporació amb l'actual directora de TV3, Mònica Terribas, al capdavant a més del director de Catalunya Ràdio, Ramon Mateu, que provisionvament també fa de director general, i el president del consell de govern, Enric Marín, segons ha sabut e-notícies de fonts parlamentàries.

Les presses de CiU han provocat un profund malestar al PSC, que va donar suport a la investidura d'Artur Mas com a president a canvi del compromís escrit de la federació nacionalista de pactar amb ells la futura reforma de la CCMA.

Els socialistes estan convençuts que -amb un PSOE a la baixa- volen negociar-ho només amb el PPC. CiU en té prou amb els vots dels 'populars' per aprovar la nova llei perquè només cal la majoria absoluta de la cambra catalana.

"Amb l'excusa de l'austeritat han sacrificat la desgovernamentalització de la Corporació", han afirmat fonts del PSC. "Ja s'ho trobaran, nosaltres farem una oposició aferrissada", han afegit. "Explicarem al comitè d'empresa i a tots els periodistes que pretenen fer", han subratllat.

CiU pretén reduir el consell de govern de la CCMA -actualment d'onze membres- a cinc com ja va informar aquest diari. L'altra opció seria augmentar-ne la composició a sis -un per a ERC- sempre que els republicans s'avinguin a pactar altres lleis com les lleis òmnibus.

La continuïtat de Mònica Terribas -que va arribar al càrrec amb el suport d'Esquerra- es qüestionada cada cop més per amplis sectors de CiU. De fet, Mas ja li va proposar assumir la conselleria de Cultura, que era una manera de fer-li deixar -per la via de la puntada cap amunt- la direcció de TV3.

Publicitat
Publicitat

70 Comentaris

Publicitat
#42 dalila, Barcelona, 21/09/2011 - 12:07

La Sra. Tarribas és una bona professsional, els ciutadans ja estan cansats de canvis per canvis, per si un és d'un color polític o d'un altra. Jo no veig a la Tarribas sociata i no entenc pq s'ha de canviar. És més sociata el Sr. Mascarell que ella i bé que l'han volgut de conceller.

#41 ramon, barcelona-c, 21/09/2011 - 11:23

No crec que la Terribas pugui fer gaire cosa,TV3 resulta fastigosa..L'origen de tot son les continuades fornades de periodistes sectaris de Bellaterra o la UPF(amb gent com VicençNavarro) comunistes i que en algun cas es pensan son socialdemócrates (?)es el nucli de redactors que s'han d'expulsar

#40 Cinto Ventura, Barcelona, 21/09/2011 - 00:16

Us recomano que llegiu l'article ¿Fins quan haurem de suportar el que passa a TV3? a

http://hasbarats.blogspot.com/2011/09/fins-quan-haurem-de-suportar-el-que.html

és bestial!

#40.1 Terraxa, Terrassa, 21/09/2011 - 08:54

Vejam, el que fa TV3 no està bé, però l'article fa tot el contrari.
I no és així, els israelites no són precisament angelets. Van a la seva i passen per damunt de qui se'ls posi al pas. I això ens inclouria a nosaltres, arribats al cas.
El mateix que els islamistes.

#39 JoanMarti, Abrera, 20/09/2011 - 17:18

Aviat passara com el diari Avui, Ciu es va fer l'amo del diari i era un patufet fet a mida de Ciu per aixo tans el vem deixar de comprar i si fan el mateix amb TV3 mirare la sexta, per ejempla

#38 manelet tercer, Barcinonis, 20/09/2011 - 14:52

Els del tripartit en uns a`nims de revenja injustificable van ficar.hi els "seus" fins i tot cardant un canvi a les lleis pel procediment d´urgència per putejar a la federació...i ara, de que es queixan? s´ha girat la truita i per golejada.. ara vaselina i a callar

#38.1 Gerard, Barna, 21/09/2011 - 02:19

Sí senyor, quin gran patriota! I el Xavier Bosch també és tripartit, i els 800 colaboradors de LV?