Publicitat
Comunicació · 14 d'Octubre de 2013. 09:43h.

Terribas a Millo: "Però què va passar dissabte?"

La periodista defensa els mitjans públics davant les crítiques del portaveu PPC

La presentadora d'El matí de Catalunya Ràdio, Mònica Terribas, ha discrepat en alguns moments amb el portaveu del PPC, Enric Millo, durant una entrevista que li ha fet per valorar la manifestació de dissabte a la Plaça de Catalunya. Quan Millo ha demanat que el president Mas reaccioni davant el que va passar dissabte, Terribas li ha preguntat: "Però què va passar dissabte? que per a uns van sortir 30.000 i per a altres van sortir 100.000 persones al carrer?".

El dirigent popular ha respost que "dissabte es va trencar el silenci de moltes persones que fins ara no tenien cabuda en aquest tipus de manifestacions perquè s'estava dient que hi havia un pensament únic" i s'ha queixat de la cobertura que van fer els mitjans públics. "El mateix dia de la concentració, el dissabte a primera hora del matí, des dels mitjans públics únicament es parlava de dues manifestacions, la dels feixistes i els antifexistes. No hi ha hagut una invitació als ciutadans a participar a aquest acte".

En aquest sentit, Terribas li ha manifestat que "perdoni, els mitjans públics d'aquest país van fer ampli ressò de la manifestació 'Som Catalunya, Somos España' en els seus informatius tant de la ràdio com de la televisió". "És clar. Només he dit que a les primeres hores del matí la informació parlava de les dues manifestacions que s'enfrontaven. Després, evidentment, la cobertura hi va ser", ha dit Millo.

El portaveu del PPC també ha reivindicat que "a la manifestació del 12-O hi havia cinc vegades més de gent que l'any passat" i ha assegurat que "no és una qüestió de xifres". Segons ell, "l'error més important que es pot fer ara és establir una mena de cursa a veure qui ha guanyat".

Millo ha denunciat que "des del Govern i des dels partits independentistes s'està intentant dividir la societat en dos grans bàndols". "Vostè ho diu de veritat que la societat catalana està dividida?", li ha preguntat aleshores Mònica Terribas.

El portaveu del PPC ha respost que "s'està començant a fracturar com a conseqüència d'aquesta obsessió que tenen alguns de fer creure que la solució a tots els problemes passa per la independència; Això no és veritat" i ha apuntat que "el futur de Catalunya i la solució dels problemes que tenim no passa per cap consulta, passen per dialogar i negociar". "El dret a decidir és una fal·làcia. No hi ha una única manera d'entendre el dret a decidir. Actualment som lliures i decidim", ha conclòs.

Mònica Terribas i Enric Millo
Publicitat
Publicitat

216 Comentaris

Publicitat
#109 El "TARANNà" "democràtic" dels separatistes..., ..., 16/10/2013 - 16:29

A los separatistas se les llena la boca con la palabra DEMOCRACIA...pero son unos totalitarios excluyentes...y su TALANTE democrático son gritos de guerra como FORA les BANDERES ESPANYOLES !!!...Visca Terra Lliure !!!...WERT te CORTAREMOS el CUELLO !!!(están molt emprenyats pel 12-O, que va a més..

#108 Taradellenc que avisa, Taradell, 15/10/2013 - 20:41

En Millo no millora. Cada dia està pitjor. No vol reconèixer que el sobiranisme arrasa actualment a Catalunya i, de manera molt especial, a la seva Girona natal. Aquest home no deu passejar-se gaire per la ciutat de l'Onyar.

#107 Taradellenc que avisa, Taradell, 15/10/2013 - 20:33

En Millo no millora. Cada dia està pitjor. No vol reconèixer que el sobiranisme arrasa a Catalunya.

#106 Txell Coll, Barcelona, 15/10/2013 - 14:05

Menteix millor la Camacho.

#105 XIRIMET, REUS, 15/10/2013 - 13:01

Sr Millo sou un demagoc barato. Si el Gobierno de la Nación no vol parlar de res de res, sols ens queda forsar l'independencia, primer votant per comprobar quin recolsament te aquesta idea aixxi de simple i clar.