Publicitat
Comunicació · 16 de Novembre de 2009. 11:20h.

Terribas admet que emeten notícies irrellevants per TV3

La directora es queixa dels actes que organitzen els partits el cap de setmana per a sortir a la tele

Terribas admet que emeten notícies irrellevants per TV3

Imatge de la darrera sessió de control

La directora de TV3, Mònica Terribas, va reconèixer en la darrera comissió de control de la CCMA que sovint emeten notícies irrellevants pel Telenotícies. Terribas va reconèixer que, sobretot el cap de setmana, han de cobrir actes dels diferents partits en tot el territori "molt sovint sense notícia rellevant".

A la directora se li va escapar la 'confessió' després que la diputada de CiU Meritxell Borràs critiques la retransmissió "en directe" de la proclamació de Joan Puigcercós com a candidat d'Esquerra a les properes eleccions al Parlament des del santuari de Núria (Ripollès), que va obligar a la cadena enviar una unitat mòbil. El camió, a més, va haver de ser transportat en el cremallera, que depèn dels Ferrocarrils de la Generalitat, perquè no hi ha carretera d'accés.

Mònica Terribas -que ha mantingut ja diversos enfrontaments amb CiU a la comissió malgrat que va arribar amb el suport de la federació nacionalista- va respondre amb ironia: "estem mlt contents que els parits polítics ens vulguin ensenyar el territori quan proclamen els candidats a les eleccions".

La directora va recordar que "va començar el president Pujol" en al·lusió a quan va fer el cim de l'Aneto abans de les eleccions del 1999 i que "això encareix els desplaçaments".

Terribas va subratllar, tanmateix, que "totes les proclamacions de candidats les fem en directe" alhora que va denunciar que els partits "ens compliquen molt la vida" perquè "això sí que encareix molt" la informació i "molt sovint sense notícia rellevant" en referència a la proliferació d'actes polítics el cap de setmana. Mertixell Borràs va replicar que "em sorprèn la resposta" en referència a la seva vehemència perquè "només li hem demanat el cost".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Fran, Llinars, 18/11/2009 - 01:08

Es nota que la Terribas no llegeix e- noticies.

#13 Pues no veo a Móncia, BCN, 17/11/2009 - 00:03

en la foto ¿quién de los 3 es Mónica? que no caigo

#12 Mónica es más morena que la Pantoja, BCN, 16/11/2009 - 23:58

Mónica, confiesa la verdad: tú no eres rubia natural

#11 Siempre te quedará Cuní, BCN, 16/11/2009 - 23:56

Tú tranquila Mónica, siempre te quedará Cuní para atraer a las masas, millones y millones de telespectadores, como mínimo 250.000 millones y pico, os siguen a diario en Catalunya i Balears (en València ya se hartaron) y Cullà también atrae mucho

#10 Pues envía al becario con un móivil, BCN, 16/11/2009 - 23:52

Vamos a ver niña Mónica ¿y pasa algo si no se acude con todo el equipo a esos aburridos actos para dar 30 segundos? si es que ni los miramos ¿y si envias al becario con un móvil y que te lo cuente voz en off? que estamos en crisis, rubia de bote