Publicitat
Comunicació · 8 de Setembre de 2017. 09:20h.

Terribas 'boicoteja' Coscubiela

La periodista de Catalunya Ràdio interromp el seu discurs i l’acusa de fer “una intervenció impròpia”

La periodista de Catalunya Ràdio, Mònica Terribas, es va mostrar indignada amb Joan Coscubiela, durant el discurs del portaveu de Catalunya Sí que es Pot que va provocar que tota l’oposició es posés dempeus per aplaudir-lo. Terribas el va acusar en directe de fer una “intervenció impròpia”.

Aquesta intervenció de Coscubiela, però, gairebé no es va poder seguir per la ràdio pública catalana. En primer lloc perquè durant el seu inici Terribas va decidir connectar amb la corresponsal a Madrid. I en segon lloc, perquè quan van tornar al Parlament, els comentaris -tots crítics- de la periodista impedien escoltar el que deia el dirigent dels ‘comuns’.

Després de constatar que “tota la bancada unionista” s’havia aixecat per aplaudir Coscubiela, la periodista va esclatar: “està acusant de hooligan al president de la Generalitat. És una intervenció impròpia perquè el president de la Generalitat no té capacitat per respondre en aquest ple. Per tant, és impropi, d’un portaveu d’una formació que s’adreci al president de la Generalitat quan aquest no té capacitat de resposta”.

A Terribas, però, des del seu propi equip, la van advertir que Puigdemont podia parlar quan ho desitgés, però això no la va convèncer. “De qualsevol manera, no és aquest el debat, no?”, va preguntar al seu company d’emissora. “No, no, no”, es va afanyar a donar-li la raó aquest.

La periodista, que va esmentar Albano Dante en multitud d’ocasions durant el discurs, va destacar aleshores que el diputat de Podem “ha fet una piulada interessant fa tres minuts dient que de les 34 hores de ple només 26 han estat ple. Això només ho pot desencallar la gent”.

També va remarcar que Puigdemont tenia “un somriure amarg perquè això que està passant cal explicar-ho en termes que van més enllà del que s’està discutint en aquests moments”. Terribas, a més, va qüestionar Carme Forcadell: “és bastant generosa la presidenta del Parlament en el temps d’intervenció que li està atorgant a Joan Coscubiela. I ara veurem si li dóna la paraula al president de la Generalitat, eh?”, va preguntar, a més de lamentar que Coscubiela “no para”.

Terribas es va queixar de les comparacions del portaveu. “Ahir avortament, avui pena de mort. Oi Jordi que ahir va fer una comparació amb la llei de l’avortament?”, va preguntar, a més de considerar que “està fent una intervenció duríssima Joan Coscubiela”.

“L’està apel·lant directament, seria incomprensible que Carme Forcadell no li donés la paraula al president de la Generalitat”, va assenyalar, a més d’augurar, de manera errònia, que Coscubiela “li tornarà a dir hooligan”. No va passar. Quan el portaveu de Catalunya Sí que es Pot va finalitzar, Terribas va destacar que “Albano Dante no l’aplaudeix, aplaudeix tot el PP, el PSC i també Ciutadans, però hi ha divisió de nou a Catalunya Sí que es Pot”.

112 Comentaris

Publicitat
#87 Josefina , Viladecans , 13/09/2017 - 23:37

El que es 'impropi' es que ele meus impostos financiin el teu sou

#83 Jordi BR, L'H, 09/09/2017 - 22:58

Si fuera española y nacida en Cáceres la valoraríais lo ucho que vale como periodista y especialmente como periodista; pero en fin la disfrutamos con toda su pasión
Ni cas Mònica continua sent la gran prefessional que ets

#82 Aníbal, Bcn, 09/09/2017 - 21:44

Que Dante Fachín le guste a esta señora dice mucho del argentino personaje

#81 pelaez, Barna.Spain, 09/09/2017 - 20:04

Dejando claro el sectarismo de la locutora,no sere yo quien blanquee el historial ,tambien sectario del politico

#80 pepe, barbera del valles, 09/09/2017 - 18:53

esto si que es democracia...........
40 años adoctrinando al personal y con subenciones a los medios de comunicacion del regimen........
Y ahora vamos de democratas y victimas que no podemos votar en un invento que se han inventado ellos.