Publicitat
Comunicació · 14 d'Octubre de 2011. 11:32h.

Terribas congela "Monarquia o República?"

El reportatge encara no té data d'emissió més d'un any i mig després

Terribas congela "Monarquia o República?"

Terribas, durant la sessió de control

La directora de TV3, Mònica Terribas, manté congelat des de fa més d'un any i mig el reportatge elaborat per professionals de la cadena sobre "Monarquia o República", segons ha reconegut a la comissió de control de la CCMA.

Terribas, que aquesta setmana publicava un article en el que denunciava els "interessos privats" contra TV3", ha afirmat que "el tenim damunt la taula per programar-lo quan hi hagi un moment d'actualiltat", però no ha donat cap data.

La directora de TVC ha hagut de respondre així a una pregunta de la diputada d'Iniciativa Laia Ortiz que ha recordat que està pendent "des de fa un any i mig". Terribas, en to irònic, ha contestat que "la monarquia ha mostrat la seva capacitat per no ser obsoleta: el documental resistirà el pas del temps sense cap problema".

També que els autors del polèmic reportatge estan treballant ja "en un altre documental" i que s'ha "replantejat" el contingut, però no ha concretat cap data sobre una eventual emissió.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Gerard, Barna, 16/10/2011 - 08:13

Mònica, encara recordem les paraules que vas dir en abandonar La nit al dia, citant el teu propi pare: "sempre amb voluntat de servir al poble". Si no et deixen emetre el documental hauries de fer-ho púbic amb nom i cognoms. Callar et convertiria en còmplice.

#7 angel, cardedeu, 15/10/2011 - 23:56

República

#6 Joan, Bcn (Gràcia), 14/10/2011 - 15:59

M'importa un cogombre el reportatge, el que volem és que tv3 no sigui tan cara!!!!

#5 jajjaaaaaa, barcelona, 14/10/2011 - 13:55

Le ha dicho mas el timonel que mejor que no, es como trias no todavia no ha hechado a la hermana de letizia del ayuntamiento de Barcelona

#4 Bianor, Patria de Prim, 14/10/2011 - 12:56

Es que quiere mucho a su Rey!