Publicitat
Comunicació · 15 de Maig de 2018. 20:22h.

Terribas diu que Catalunya Ràdio és plural

"Totes les veus han de venir a dir-hi la seva"

Terribas diu que Catalunya Ràdio és plural

Mònica Terribas amb Quim Torra (Foto: Catradio)

La presentadora d'El matí de Catalunya Ràdio, Mònica Terribas ha acomiadat l'entrevista al president electe Quim Torra reivindicant el pluralisme de l'emissora, "és precisament en aquesta casa on totes les veus han de venir a dir-hi la seva". "Li agraeixo molt que hagi passat pels mitjans públics perquè és precisament en aquesta casa on totes les veus han de venir a dir-hi la seva" ha afirmat la periodista.

Torra ha concedit avui la seva primera entrevista a la ràdio pública catalana després de ser nomenat ahir president. El recent investit president ha assegurat en l'entrevista que el 10 d'octubre no s'hauria d'haver suspès la declaració d'independència, sinó defensar-la i s'ha mostrat partidari d'obeir el Parlament. 

"Si anem a fer República, farem República, amb totes les conseqüències. Jo obeiré el Parlament de Catalunya. El que a mi m'importa és el que consideri el Parlament i el poble de Catalunya, no el Tribunal Constitucional" ha dit.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#16 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Catalonia Banana Republic, 16/05/2018 - 14:25

Claro, claro, entonces según las apreciaciones de esta "imparcial periodista" y por la misma regla de tres; Kim Torrat es mister universo y Einstein en un mismo cuerpazo...

#15 Alejandro, Barcelona, 16/05/2018 - 13:36

Síiiiii, plural y objetivaaaaaa. JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA. ¡¡Ay, Terribas cuánto tarda ese 155 en cerrarte el chiringuito!!!

#14 botifler1914, Sinitaca, 16/05/2018 - 12:53

Que si rubia de bote, que si, muy plural. A unos les das caña y a otros jabón. Lo que me jode es que todo esto se paga con mis impuestos, mi dinero me esta matando.

#13 Vilafranquí, Vilafranca, 16/05/2018 - 09:53

* La Politizacion del deporte

* Los desfiles nocturnos de antorchas

* Los mosaicos humanos.

* El culto a la simbología (esteladas por doquier).

* Las tesis supremacistas

* El saludo con el brazo en alto

* Adulteración de la historia y sustitución de esta por mitología.

* El adoctrinamiento escolar

* Manipulación informativa

#12 sid, bcn, 16/05/2018 - 09:40

a CAt radio i TV3 va tothom, peró a uns se'ls tracta amb respecte i d'altres es fa mofa i se'ls insulta. La abraçada de Rita Marzoa a el president d'ultra dreta Kim Il torra va ser una vergonya.