Publicitat
Comunicació · 12 de Març de 2010. 17:20h.

Terribas elogia el grup Godó malgrat les crítiques a TV3

La directora de Televisió de Catalunya el posa com a exemple de periodisme digital

La directora de Televisió de Catalunya, Mònica Terribas, ha posat com a exemple el grup Godó malgrat el reportage que va publicar La Vanguardia qüestionant la viabilitat econòmica de TV3 durant la comissió de control de la CCMA.

La portaveu de CiU, Joana Ortega, ha qüestionat el recent reportatge del '30 minuts' sobre la premsa digital en el que "no hi havia cap representació de cap mitjà digital català" i, en canvi, van entrevistar responsables de mitjans de Madrid com Prisa, El Pais.com, La información.com i soistu, que ha acabat tancant.

Davant les crítiques, la directora de TV3 ha reconegut que "no s'ha fet només un '30 minuts', sinó que s'ha de parlar abastament en favor de totes les iniciatives empresarials i les empreses fortes que hi ha al nostre país: des de Vilaweb al grup Godó, el grup Zeta, El Periódico, l'Avui, El Punt i totes les iniciatives de televisió i periodisme local".

El fet que Terribas esmentés el grup Godó ha sorprès perquè La Vanguardia publicava precisament el passat dia 6 dues planes en la que recordava que TV3 "és la televisió autonòmica amb més empleats, la que té més cost per empleat i la que presenta més pèrdues". En una editorial demanava també "reduir la seva obsoleta estructura".

La directora de TV3 ha obviat en canvi iniciatives digitals sense edició en paper com Racó Català, Nació Digital, Directe, El Singular Digital, El Debat, Catalunya Press, La Malla, Cronica, SMS i, per descomptat, també e-notícies.

Mònica Terribas ha defensat que el reportatge no deia "falsedats", però ha admès que "jo l'hauria enfocat d'un altra manera o hauria donat visibilitat a un altre mitja" alhora que ha reconegut que l'Avui.cat va tenir "una presència notòria en aquell '30 minuts'".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Francesc, Barcelona, 14/03/2010 - 22:33

El país català començarà a funcionar de bon de veres quan la gent perdi la por a la Vanguardia, quan la gent deixi de comprar aquest diari.. Quan ens desempeguellem d'una vegada del Grup Godó i d'aquest lindividu, botifler.

#6 Bernat, Barcelona, 13/03/2010 - 20:33

El que no és sostenible és que es paguin 12 milions d'euros per la F-1, que amb les despeses de producció seran més de 16: els enviats van a hotels de cinc estrelles, 220 euros diaris de dietes i avions en bussiness. Això és una vergonya i un insult

#5 bmjvalles, Terrassa, 13/03/2010 - 13:03

TV3 es absolutament insostenible. Es un cau de vividors ben pagats. En aquest pais periodista = politic, es a dir molts calers i poca feina

#4 Pere, Sant Pere de Riudebitlles, 12/03/2010 - 21:43

NO ÉS SOSTENIBLE, ESTÀ CLAR, I QUI NO HO VEGI, QUE ES POSI ULLERES...
AMB UNS SOUS FORA TOTALMENT DE MERCAT. A APRETAR-SE EL CINTURÓ COM TOTS!!!

#3 testimoni, barna., 12/03/2010 - 19:18

Es sostenible el model ultrasubvencionat de la vanguardia española ???