Publicitat
Comunicació · 15 d'Octubre de 2019. 10:30h.

Terribas engresca el personal

Diu que el tsunami "no s'acabarà" i que la sentència tindrà un "efecte boomerang"

La presentadora d'El matí de Catalunya Ràdio, Mònica Terribas, ha considerat que "ahir va esquinçar-es més encara el vestit constitucional del 1978 amb la condemna per sedició als representants polítics i socials de més de dos milions de persones en aquest país".

Terribas ha destacat "milers de persones al carrer coordinades pel Tsunami Democràtic i no s'acabarà". "Qui pensava que la sentència solucionava res, s'equivocava", ha assegurat, a més d'anunciar que "entrem en una etapa més dura, penes de presó d'entre 9 i 13 anys als líders independentistes. Sí, és una nova etapa, més dura".

"El tsunami va començar immediatament i no s'atura. Conseqüències del dia a dia: doncs cabreig a banda i banda, és normal", ha apuntat la periodista, qui ha advertit igualment que "si això dura gaire, sense el motor català Espanya no avançarà".  

"Si l'Estat espanyol no recondueix el conflicte polític a Catalunya la condemna tindrà efecte boomerang sobre Espanya. No s'ha de subestimar la força de la gent", ha augurat, a més de demanar que "l'Estat espanyol s'adoni que aquest no és només un problema d'ordre públic, de convivència intern". "És un conflicte polític de primera magnitud que exigeix una proposta de diàleg concreta, negociada, que garanteixi l'exercici de les llibertats i els drets fonamentals", ha reivindicat.

Terribas considera que "caldrà abordar el dret a l'autodeterminació? el Suprem blinda el no polític perquè la Constitució no ho preveu. Però fer política implica evolucionar, repensar, reformular els marcs de convivència. Perquè un eslogan d'un vídeo no es converteixi en caricatura". "La pàtria de tots i totes? sí, segur? un moment, no ens precipitem, primer pensem, que diria Ovidi Montllor", ha sentenciat. 

Publicitat
Publicitat

52 Comentaris

Publicitat
#51 Alex, Barcelona, 15/10/2019 - 18:03

pero esta tipa... se cree que no se ha de infravalorar la fuerza de la gente. Pero y la del Estado español? España ha sobrevivido a guerras y ha continuado. Qué son unos cortes de carreteras? Y unos disturbios? Y unos muertos? Pues eso. Terribas se va a llevar una sorpresa !!!

#50 botifler1914, SIn Itaca nos vamos a quedar, 15/10/2019 - 17:20

sense el motor català Espanya no avançarà

Un motor solo tampoco avanza mucho, so lista.

#49 Alien, Pluton, 15/10/2019 - 17:17

Ella sí que viu a un univers paral.lel. Molta música èpica i quin és el balanç? Un ull i un testicle. Felicitats, Terribas, tu en tens la culpa d'adoctrinar als pobres zombies disposats a fer-se mutilar per a que conservis el sou. Tu i uns quants altres desgraciats i infeliços, però tu fas encara més fàstic per fer-te selfies amb l'Otegi.

#48 Cris, Barcelona , 15/10/2019 - 16:42

Otra que habla cómodamente desde su sofá. No tiene vergüenza. Como las tortas se las llevan otros, a incendiar a los incautos independentistas.

#47 Galba, Barcelona, 15/10/2019 - 16:12

Sospito que per la Sra Terribas, l'efecte boomerang vol dir que en lloc de cobrar 120,000 euros al any en cobrarà 150,000.
Es tant maca!

#47.1 Santi, Barcelona, 17/10/2019 - 15:42

A les bruixes no se les tracta de "sra". Aquesta no mereix aquesta consideració ans al contrari, aquesta es la personificació del resentiment, de l'odi visceral i entre les seves moltes frustracions hi ha la d'haver nascut massa tard per haver estat la ma dreta de Goebels al qual te una foto en la seva habitació, perque homes de veritat cap!