Comunicació · 13 de Juliol de 2011. 18:37h.

Terribas entén "perfectament" la marxa de Cuní de TV3

"És lògic que la gent busqui altres horitzons, perquè és absolutament legítim"

Terribas entén "perfectament" la marxa de Cuní de TV3

Terribas i Cuní, en una imatge d'arxiu

La directora de TV3, Mònica Terribas, entén "perfectament" que Josep Cuní deixi la televisió pública i se'n vagi al Grup Godó per "una oferta més atractiva de cara al seu futur". Terribas va fer aquesta afirmació -la seva primera valoració pública- en la darrera comissió de control divendres passat. La directora de TV3 s'hi va referir, durant la sessió, un parell de cops.

"Vull aprofitar aquesta Comissió de Control parlamentari -va afirmar d'entrada- per agrair-li al Josep Cuní els set anys de professionalitat que ha donat a Els Matins de TV3, el fet de ser referència informativa aquest programa matinal i tota la feina i desitjar-li tota la sort del món en una televisió en català, privada, que aquest país fóra bo que fes possible tenir més espectadors en la nostra llengua, sempre i quan la informació i la proposta d’aquesta televisió respongui als criteris de qualitat que tots desitgem".

També va desitjar "tota la sort a la persona que farà el relleu, juntament amb Helena García Melero, d’en Josep Cuní, una persona de 32 anys, jove, amb un grandíssim futur, que és l’Ariadna Oltra, i el Manel Sarrau, que és un company nostre de TV3 de fa molts anys, que és qui dirigirà aquest espai".

"Desitjar-los tota la sort del món, estem treballant, estem convençuts que Els Matins de TV3 continuarà sent referència, ja he vist treballar l’Ariadna durant aquests estius als Matins i els asseguro que fa unes entrevistes impecables i estic convençuda que ha tingut bons mestres i ho demostrarà", va insistir.

Terribas va dir que Oltra és "una persona jove i amb molt de futur, que serà una peça clau d’aquesta temporada que ve, juntament amb uns telenotícies que continuen, evidentment, amb molta força, i altres programes que, em permetran, de cara a la tardor, que per discreció davant de la competència no expliqui".

Tanmateix, abans d’acabar va insistir en "desitjar-li a aquest grandíssim professional que és Josep Cuní tota la sort del món en aquesta aventura, entenent perfectament que hagi acceptat una oferta que li sigui més atractiva de cara al seu futur, que és lògic que la gent busqui altres horitzons, perquè és absolutament legítim, i que nosaltres hauríem desitjat que continués amb nosaltres però a la vida sempre hi han «homes que et deixen», i aquest n’és un".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 jo, sant marti, 14/07/2011 - 17:19

tv3=no-do ultracatalanista

#5 Apm, bcn, 14/07/2011 - 11:13

Si vol marxar bon vent i barca nova ara que no deixi enrera les despeses de la seva productora que s'ho emporti tot i tothom no sigui que cobri del grup Godo i de la CCMA alhora

#4 carmen, barcelona, 14/07/2011 - 07:23

Señora Terribas, Ud llegó a la Direccion de TV3 diciendo que iba a salvar ese barco del naufragio.,y ha conseguido mantenerlo a flote.

El señor Cuní que es muy listo quiere hacer lo mismo en 8TV.
Con esta marcha, los que salen favorecidos son sus amigos, los que Ud.siempre promociona

#3 Mariona, Rubí, 14/07/2011 - 07:12

Crec que en Cuní ja no el seguia ni la seva padrina. S'havia tornat molt repetitiu i donava massa protagonisme a Rahola, una senyora que opina del que sigui mentre la bossa es vagi omplint. Terribes sap quedar molt bé amb els que marxen, fins hi tot quan no s'ho mereixen.

#3.1 pigui, bdn, 15/07/2011 - 09:14

Liders matinals a Catalunya els ultims 3 anys. Respon aixó a la seva critica.

#2 hhhh, cardedeu, 13/07/2011 - 19:47

yo lo que no entiendo es por que no le acompaña la terribas y por que no se podia saber cuanto ganaba si lo pagabamos todos?