Publicitat
Comunicació · 11 de Novembre de 2013. 10:49h.

Terribas es queixa dels dirigents dels PSOE

"No em quadra que no es vulguin adreçar directament a la ciutadania del país"

La presentadora d'El matí a Catalunya Ràdio, Mònica Terribas, ha lamentat que alguns dirigents del PSOE hagin declinat la invitació per ser entrevistats aquests dilluns després que aquest cap de setmana hagin celebrat la conferència política per definir el futur dels socialistes.

Terribas, a l'inici de l'entrevista amb el portaveu del PSC, Jaume Collboni; ha manifestat que "ens hauria agradat molt aquest matí poder parlar amb algun dels membres del PSOE a Madrid i no ens n'hem sortit. No ens n'hem sortit de parlar amb Ramon Jáuregui, amb Susana Díez, Óscar López, evidentment amb Rubalcaba. Si tant suport donen al PSC com és que no es volen adreçar a l'audiència d'aquest país?".

La periodista, en aquest sentit, ha expressat que "és que és una pregunta que m'està… No és un retret, és perquè jo ho entengui". Tot seguit, el dirigent del PSC ha contestat que "jo responc pel PSC, vostè ens ha convidat i estem aquí. No puc respondre pel PSOE".

Mònica Terribas ha afegit que "no em quadra, no em quadra el míting de Rubalcaba dient 'estem amb vosaltres' i reconeixent que és un problema important el que està vivint Catalunya i a vostès aquest suport allà al Congrés. No em quadra això i després no em quadra que no es vulguin adreçar directament a la ciutadania del país, no?".

Finalment, el portaveu dels socialistes catalans no ha volgut allargar més aquest debat i ha reiterat que "vostè ens ha convidat i aquí estem encantats de donar totes les explicacions que calgui".

Terribas i Collboni
Publicitat
Publicitat

58 Comentaris

Publicitat
#27 Rosa Blanca, Barcelona, 12/11/2013 - 13:18

Será casualidad, pero su machacona arenga matinal ("Desperta, Catalunya!") coincide con el "Deustchland erwacht!" (Alemania, despierta!"), el famoso eslogan de los que todos sabemos.

#26 Jesús_9barris, Barcelona, 12/11/2013 - 11:36

Diu que el PSOE no ha volgut parlar amb la PORTAVEU de tots els catalans i catalanes??? Per cert, no li va bé un dirigent socialista català, però a part del dirigent del PSOE Rubalcaba, no li anirien malament algun dirigent socialista basc, o andalusa...

#25 Jo em queixo..., barcelona, 11/11/2013 - 18:59

Jo em queixo del sou de la Terribas què és multimillonari i pagat per tots els catalans i els espanyols. Vull aquests calers per els meus pares malalts i dependents, per la sanitat i per tots els dependents...

#24 Cartanya, bcn, 11/11/2013 - 17:02

Mònica: es boicot a radio i TV publiques de Catalunya. El Jauregui va sortir amb el Cuni el primer dia del conclave sociata.

#23 El azote de los necios, Barcelona, España, 11/11/2013 - 16:14

A mí lo que no me cuadra Terribas, es que partidos pseudo izquierdistas y pseudo progresistas como ICV, ERC y ahora CUP, no se hayan dirigido al pueblo , para que pudieran decidir en que idioma oficial los niños podían ser escolarizados.... mucha hipocresía, falsedad y manipulación los separatistas

#23.1 camisa asul, ., 11/11/2013 - 17:11

Es que tu ja tens per votar els del José Antonio, vull dir els Ciudadanos, que són tant progressistes que s'han convertit en els tertulians predilectes d'Intereconomía.

#23.2 El azote de los necios, Barcelona, España, 11/11/2013 - 18:41

Camisa asul...no me hagas reir.... la falange se dedicaría a jugar con la cabeza de los sepatistas como pelota de futbol.... evidentemente ciutadans no tiene nada que ver con esos......