Publicitat
Comunicació · 29 d'Agost de 2013. 12:42h.

Terribas farà tàndem amb la productora de Toni Soler

Minoria Albsoluta s'encarregarà de l'espai d'humor d'El Matí a Catalunya Ràdio

Terribas farà tàndem amb la productora de Toni Soler

Terribas, amb Toni Soler i Francesc Escribano (Foto: minoriaabsoluta.com)

La productora Minoria Absoluta, presidida per Toni Soler i que produeix els programes Polònia i Crackòvia de TV3, s'encarregarà de l'espai d'humor d'El Matí a Catalunya Ràdio, que a partir de dilluns presentarà Mònica Terribas.

Així ho ha confirmat ella mateixa durant la presentació de la nova temporada de la ràdio pública a l'acte celebrat al CCCB. "Hi ha dues hores del programa que seré envaïda per les forces del desconegut", ha dit la periodista en referència a la secció de 'Els minoristes'.

En un comunicat, la productora explica que les dues darreres hores del programa -d'11 a 13 hores- "conduiran, al costat de Mònica Terribas, un repàs de l'actualitat en clau d'humor. Pau Escribano, Jordi López, Roger Rubio i Enric Lucena faran una mirada alternativa de l'actualitat; amb ells passaran molts altres personatges estretament lligats a l'actualitat".

D'altra banda, Terribas ha expressat que el programa intentarà "estar a prop de la gent en un moment que estan passant coses complicades". "Estarem a prop de la gent" i ha explicat que "farem que una unitat mòbil surti arreu per captar el que està passant". 

La directora del programa també ha revelat la presència de l'economista Xavier Sala i Martín, que cada 15 dies presentarà. Finalment, ha confirmat la continuïtat de l'espai 'Enigmàrius' de Màrius Serra.

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#29 Ictineo, Llofriu, 31/08/2013 - 21:10

Ahí los teneis .... Pesebreros unidos, políticamente correctos y fieles a la causa .

#28 ciudadano, BCN, 30/08/2013 - 10:35

El negocio es el negocio. Todo por la Patria.

#27 CARLOS, BCN, 30/08/2013 - 10:21

VERGONYOS Acomiadament de treballadors i contràctan una productora creada por dos ex directius de la Corporacio ESCRIBANO la mateixa TERRIBAS i el paniaguado del SOLER - VOLEN UNA CATALUNYA INDEPENDENT per XUPAR MES TOTS AUEST VIVIDORS ah trobo a falta la RAHOLA

#25 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL, 29/08/2013 - 21:49

Poden dir que la y Vida sigue igual no ja canvis ni millores a Catalunya Radio . ,pensaba que Monica portaría grans canvis .Pero porta els de sempre segur els tertulianos tambe serán els de sempre que sorten a tot arreu. A consevol cosa li diuen humor avui dia , no me agrada

#24 zio Billi, Girona, 29/08/2013 - 18:29

Que se besen, que se besen, que se besen!!!