Publicitat
Comunicació · 21 de Setembre de 2022. 10:30h.

Terribas justifica el "bona tarda, República Catalana"

La periodista al·lega que era "el marc jurídic que hi havia"

Terribas justifica el "bona tarda, República Catalana"

La periodista Mònica Terribas, vicepresidenta d'Òmnium, ha justificat el "bona tarda, ciutadanes i ciutadans de la República Catalana" que va pronunciar des dels micròfons de Catalunya Ràdio el 27 d'octubre del 2017, ara fa gairebé cinc anys, després de la declaració d'independència al Parlament.

Terribas ha dit que "sempre se'm diu 'tu vas proclamar la República el dia de la DUI'... No, no, no; escolti'm, quan vaig sortir del Parlament, hi havia un marc jurídic que fins que es va aplicar el 155 és el que s'havia dotat el Parlament".

Preguntada sobre els papers dels mitjans públics durant aquells dies, Terribas ha rebutjat fer autocrítica i ha recordat que tenia tertulians com José Manuel García-Margallo i Jordi Cañas "estaven presents de manera sistemàtica". D'altra banda, ha criticat que l'independentisme hagi estat "ignorat de manera sistemàtica" fora dels mitjans públics catalans.

També ha parlat de la seva sortida de la ràdio pública i ha admès que encara té un nus a l'estómac després de la seva marxa perquè "té dolor incorporat". "Tots tenim nusos i hi ha vegades que fan mal", ha dit visiblement emocionada.

Finalment, ha manifestat que va marxar perquè tenia la percepció que els seus criteris "no coincidien al 100%" amb els responsables de Catalunya Ràdio, però ha afegit que "mai m'ha agradat fer mal a les institucions ni fer retrets a ningú". "No m'agrada fer foc. Vaig dir el que havia de dir i no he de dir res més", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#35 Sarola, Castrelldefels, 25/09/2022 - 07:55

¡ Ja hi tornem !. Ja tornem a tenir que soportar a la Madame del Saló Kitty del Regim Nazi-Kumbayá de
1.980.

#33 Nicolau, Barcelona, 22/09/2022 - 19:30

La nena de "El exorcista" (ara té molts anys d'experiència i coneixements) ataca de nuevo

#32 pepe, Andorra, 22/09/2022 - 12:13

entonces y siguiendo su teoria positivista al respecto, si hubiera vivido en la Alemania de 1935, hubiera sido antisemita y si viviera en Arabia Saudi o Iran, seria una gran amiga de las imposiciones machistas del los q no comen jamon. Realmente, estas actitudes, son totalitarias y justifican los injustificable.

#31 Danilovich, Vlc, 21/09/2022 - 23:23

Entonces cuando se aplicó el 155 y volvió a cambiar el marco jurídico debió comenzar su programa con...."bon tarda, nous ciutadans espanyols..."...jijijiji
...que bien se lo pasan!

#30 Arturu, Barcelona, 21/09/2022 - 22:52

A esta perra rabiosa no se le puede llamar periodista, en todo caso una vocera del régimen. Además cada vez está peor de la cabeza, es lo que tiene el fanatismo.