Publicitat
Comunicació · 23 de Febrer de 2012. 15:49h.

Terribas 'obre' TV3 al PPC

'Els matins' entrevista tres dirigents dels populars catalans arran del pacte amb CiU per la llei de la Corpo

Terribas 'obre' TV3 al PPC

Terribas, en una foto d'arxiu

La periodista i presentadora d'Els matins de TV3, Ariadna Oltra, ha entrevistat tres dirigents del PPC des que el passat 15 de febrer es van aprovar els pressupostos de la Generalitat per a l'any 2012 i la llei de la Corpo, l'endemà.

El primer en passar per l'estudi de la cadena que dirigeix Mònica Terribas va ser el portaveu del PPC al Parlament, Enric Millo. Hores abans que el Parlament donés llum verda als pressupostos de la Generalitat per a l'any 2012, el dirigent popular va assegurar que "aquest acord només té la finalitat de trobar solucions per als ciutadans de Catalunya en plena crisi".

El dilluns d'aquesta setmana, el dia 20, va ser el torn de la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, que va treure pit després del Congrés del PP i de l'acord amb CiU. “A Sevilla m’ha felicitat tothom per haver arribat a un acord amb CiU per tirar endavant els pressupostos", va dir. La líder del PPC també va demanar que "no es paguin subvencions a Òmnium".

El darrer dirigent del partit que ha passat pel plató d'Els matins ha estat Aleix Vidal-Quadras. Dos dies després que entrevistessin la presidenta de la seva formació, l'eurodiputat del PP, va dir que que ell, per pactar amb CiU, hagués exigit suprimir "el 80% de les empreses públiques, que són inútils" o "exigir el dret d'escolaritzar en la llengua materna".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#3 Gerard, Barna, 24/02/2012 - 15:10

Quin fart de fer populisme. TV3 fa temps que té la porta oberta al PP, tant a les entrevistes com entre els tertulians. Ara, a més, li han obert la porta a la Corpo per a que hi fiquin cullerada gràcies a CIU, que evidentmenet en donarà la culpa a l'esquerra.

#2 jajajajajaajaa, barceloan, 24/02/2012 - 05:37

carai que plural esla Terribles o sea que como el jefe necesita los votos entonces si se entrevista a peperos y sino no......ya digo yo que hay que cerrarla......derribar el edifico, tirar sosa caustica en en el terreno, deja 15 años que vuelvaa cecer algo...y entonces volver a empezar con una cadan

#1 Pere, CATALONIA IS DIFERENT, 23/02/2012 - 17:10

EN TOT CAS EL TITULAR HAURIA DE SER AQUEST: TV3, DESPRÉS DE 30 ANYS, COMENÇA A SER UNA MICA PLURAL. NO CREUS?

#1.1 Pedro, Pedro de España, no Pere,, que Catalunya només és dels catalans!, 23/02/2012 - 18:58

#1.1

L'espanyolàs Pedro, Pedrito Pedrete...!! Tan bé que estaries a la terra dels teus avantpassats, que allà tots són i pensen com tu, en lloc de fer de serbi de Bòsnia. Quines ganes d'estar-se en un país al qual no estimes i no t'agrada com és! A les Illes sou gonelles. I també caps de fava!

#1.2 Pere, CATALONIA IS DIFERENT, 23/02/2012 - 21:30

TRANQUIL HOMENET, TRANQUIL. NO ET PREOCUPIS PER MI, QUE JO ESTIC AL MEU PAIS, ESPANYA, QUE ES EL QUE TU VEURÀS DE PER VIDA, AIXÒ QUE ET QUEDI CLAR I CATALÀ, COM JO!
VISCA ESPANYA, I ANIMA'T!
CATALONIA IS DIFERENT, PER GENT COM TU...