Publicitat
Comunicació · 18 de Març de 2013. 09:52h.

Terribas reclama una Telecinco a la catalana

"És aquesta l'audiència que hem de capturar, no la de TV3"

La periodista Mònica Terribas ha considerat, en una entrevista a Amb Independència -Associació Catalana de Professionals-, que a Catalunya "no s'ha arriscat" a l'hora de fer una televisió privada en català, i ha lamentat que tots els projectes en aquest sentit "han mimetitzat les propostes que funcionaven a TV3".

En aquest sentit, l'exdirectora de TV3 critica que "la mirada no ha estat fer una televisió privada per fer la competència a Telecinco o Antena 3. Aquesta és la mirada i aquí és on s'ha d'arriscar. És aquesta l'audiència que hem de capturar, no la de TV3".

Terribas també ha assegurat que "el públic de TV3 té un nivell d'exigència i no tolera baixar aquest nivell. Es capaç d'anar a veure teleporqueria en un altre lloc, però no la vol a casa". Igualment reclama que "si tenim un Estat, l'ideal seria preguntar-li a la societat si vol pagar 30 euros l'any per tenir TV3 i tots els seus canals. Actualment costa uns 32 euros per habitant".

L'actual consellera delegada de l'Ara també ha advertit que amb la llengua "no podem fer ni mig pas enrere. Parlem pitjor el català tot i que tenim més mitjans per aprendre'l. L'ús social del català encara no és majoritari i hi ha molta feina per fer".

Terribas
Publicitat
Publicitat

65 Comentaris

Publicitat
#38 Pedro, Barcelona, 22/03/2013 - 17:09

Yo no pago ni un duro por ninguna televisión.

#37 Eloi, Barcelona, 20/03/2013 - 12:11

Para captar audiencia tven3 tendría que apartarse del adoctrinamiento, de el sectarismo y hacer programas en castellano... pero estos catalibanes prefieren hundirse antes que hacer una televisión plural... Igual si hacéis un Salvame version catalana triunfan ja ja... patéticos como siempre...

#36 Josep, CARDEDEU, 20/03/2013 - 04:12

Podrien fer un programa sobre la Sanitat sobre la Salut com una persona si es troba amb un accident podria salvar aquella persona fer els primers auxilios . Ara mateix molts no sabrien que fer si un familiar necesita la seva ajuda per salvarli la vida se haoga ¿ Que te que fer ?

#35 Josep Pages Canaleta , CARDEDEU, 19/03/2013 - 15:37

A TV-3 Ara mateix falten programes per ajudar a persones al Atur a trobar feina que poguin explicar que buscan he Ho empresaris dir quina clase de treballador busca he NoTenin cap programa aixis a TV-3 Tambe alguns programes de tertulias politicas un es pogui fer preguntes a politic

#34 Luis, Barcelona, 18/03/2013 - 21:11

No hay más tele adoctrinadora que TVE.Bueno, claro, sin contar con telemadrid que es de risa.
Comprovado desde tiempos pasados hasta hoy en la actualidad. Y todas las de ámbito español son mucho más adoctrinadoras que Tv3. Lo que pasa es que ha surtido tanto efecto que muchos ni se dan cuenta.

#34.1 Pedro, Barna, 22/03/2013 - 17:13

Tu si que estas adoctrinado.