Comunicació · 1 de Desembre de 2014. 11:01h.

Terribas retreu a Camacho que "no li fan ni cas"

La líder del PPC diu que Rajoy "no farà cessions polítiques" pel procés sobiranista

La directora d’’El matí de Catalunya Ràdio’, Mònica Terribas, ha començat l’entrevista amb la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, manifestant-li que el “PP no li fa ni cas”.

“Vostè esperava la visita de Mariano Rajoy, arriba Mariano Rajoy, s’està tres horetes aquí i no li dóna cap proposta, ni tan sols la que va proposar al carrer de Génova. Fa molts mesos que va presentar això i no li fan ni cas”, ha manifestat la periodista.

“Sí que em van fer cas perquè ells són conscients que aquest model de finançament no funciona per a ningú, ni per a Catalunya ni per a la resta de comunitats”, ha assenyalat la líder dels populars catalans.

“El president del govern d’Espanya -ha afegit- no farà cessions polítiques davant d’aquells que no han respectat les resolucions del Constitucional. Jo crec que han travessat una línia vermella que no s’hauria d’haver creuat mai”. 

Després que Camacho deslegitimés el resultat del procés participatiu del 9N, Terribas li ha recordat que el Govern espanyol del PP té “majoria absoluta amb només 10,8 milions dels vots dels 47 milions de persones que viuen a l’Estat i amb un cens de 35 milions”. “Nosaltres podríem dir:’Vostès governen contra la resta dels espanyols’”, ha reblat.

La presidenta del PPC ha rebutja frontalment les eleccions plebiscitàries que planteja Mas, però diu que no s'ha plantejat impugnar-les. “No ens hem plantejat encara res, si és legal, serà legal i veurem com es presenta, però jo crec que els catalans es mereixen molt més i que cadascú vagi amb el seu partit, amb la seva formació i amb el seu programa”.

Finalment, Sánchez-Camacho augura més presència del govern espanyol i del president Rajoy a Catalunya per explicar en positiu la seva acció de govern. “Hem deixat perdre que l’explicació d’Espanya, del que està fent Espanya i del que construïm tots junts a Espanya, no l’hem fet com l’havíem de fer. Crec que l’hem de vendre en positiu, de manera molt més constant  i hem de tornar a recuperar l’estima de milers de catalans, de milions de catalans, cap a Espanya”, ha conclòs.

Terribas amb Camacho, en un moment de l'entrevista
Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#8 cros, barcelona, 02/12/2014 - 14:37

Ole, ole! El Rajoy farà més aparicions com aquesta

#7 Occident, barcelona, 02/12/2014 - 14:34

I aquells "Intel.lectuals" guiats per Boadella que no fan res des del 9N? Els van fallar els plans punitius i ja no saben per on tirar?
Boadella creador de la compromesa "La torna de la torna" s'ho passaria bomba lluitant amb nosaltres., Ara treballa pels fills dels que el van engarjolar. Rar. rar.

#6 lloc, barcelona, 02/12/2014 - 14:24

Doncs això; que es refia de Rajoy per tombar la truita. Bona noticia! Nosaltres endavant, que a la hora de la veritat,, com en el 9N, s'acoquinen i no fan res.
Els unionistes que es refien d'ells van ben servits.

#5 200mil euracos, bcn, 01/12/2014 - 18:43

Para eso le pagan, para intentar avasallar y menospreciar a los de la secta. Vaya uso del dinero público, con la cantidad de gente buena que lo necesita y se lo dan a esa manipuladora

#4 Antoni, Barcelona, 01/12/2014 - 17:14

Cada cop que parlen la Forcadell i el Junqueras apareix un nou català que es sent espanyol. Tant de bo parlin més sovint la Forca i el Junquer