Publicitat
Comunicació · 24 d'Octubre de 2018. 11:27h.

Terribas s’acarnissa amb Santi Vila

La periodista acusa l'exconseller de tenir "mala consciència"

L’exconseller Santi Vila ha estat entrevistat a El Matí de Catalunya Ràdio, on ha rebut els retrets de la presentadora, Mònica Terribas. Vila ha optat per contemporitzar, encaixar amb 'fair play' les preguntes que li adreçaven i no entrar en el cos a cos amb la periodista.

Terribas, en primer lloc, ha considerat que el llibre D'Herois i Traïdors de l'exconseller pot "perjudicar als presos", fet que Vila ha negat. En aquest sentit ha assegurat que abans de publicar-lo ha estat revisat "de dalt a baix" pels seus advocats i que el seu objectiu no és comprometre ningú.

La periodista li ha etzibat també a Santi Vila que el seu llibre "l'ha escrit perquè el llegeixin els magistrats del Suprem" i ha constatat que "es nota molt" que està escrit en castellà. Vila ho ha reconegut i ho ha justificat per la necessitat de "fer pensar els ciutadans espanyols".

En un altre moment, Terribas li ha preguntat "si s'ha retirat per sempre de la política?". Vila ha respost que "molt probablement, el futur no està escrit, i els que hem tingut la vocació que hem tingut, sortir masegat d'aquesta manera per mi em fa una pena terrible".

"Masegat no ho està senyor Vila, els que estan masegats són els que estan a la presó i a l’exili”, ha replicat Terribas. L'exconseller ha acceptat la 'plantofada' de la periodista i ha reconegut que "d'acord, en termes relatius no em puc queixar", tot i afegir també que "no és agradable passar cada quinze dies pels jutjats" i recordar que ell també està pendent de judici.

Terribas també ha remarcat el fet que "Santi Vila ha utilitzat dues vegades la paraula justificar-se, això vol dir que té mala consciència". "Justificar-me és una expressió cristiana que té a veure amb donar explicacions", ha argumentat Vila, que ha lamentat haver perdut amistats durant el procés "i això a mi no em fa sentir bé".   

Un altre retret de la periodista ha estat recriminar a Vila que en el seu llibre "li diu fanatitzada a Marta Rovira". L'exconseller ha assenyalat que la secretària general d'ERC "no ens va ajudar gens" a l'hora de negociar una sortida a la DUI amb el govern espanyol.

Finalment, Terribas ha acomiadat l'extitular de Cultura amb una indirecta pel seu actual ostracisme polític. "Que tingui sort i que miri moltes temporades de les sèries que li agradin, vostè que pot", li ha etzibat.

Publicitat

69 Comentaris

Publicitat
#94 Irene, Can Fanga, 25/10/2018 - 14:42

Hi ha periodistes amb classe, i classe de periodistes.

#93 joan carles, Barcelona, 25/10/2018 - 11:20

De nou la Sra. Terribas demostra que no és una periodista professional sinó una propagandista del procés.
I no fa entrevistes, fa interrogatoris.

#93.1 guillem, BARCELONA, 25/10/2018 - 13:52

Ni interrogatoris, ella ja té les respostes. És l'oracle radiofònic del procés, com la Rahola és el televisiu.

#92 guillem, BARCELONA, 25/10/2018 - 10:05

Una altra fanatitzada, o hooligan. El que no sé és si es de la linia puigdemontista o oriolista.

#91 Alejandro, Barcelona, 25/10/2018 - 09:56

Ya están fusilando a los tibios... dentro de nada habrá órdenes de formar para llorar todos a coro por Jonqueras & compañía, y al que no llore con suficiente énfasis, lo mandarán a reeducación.

#91.1 Jordi BR, L'H, 25/10/2018 - 10:53

Aquí no se fusila a nadie, se critica y se piden explicaciones a quien ha engañado, a quien hasta el ddía 26 decía que estaba hasta dispuesto a ir a prisión, y entonces empieza torpedear desde dentro. Era libre de bajarse del barco cuando lo hizo Munté y se la respetó y mucho, pero después, ya no era lícito bajarse

#91.2 El Caudillo, El Pardo, 25/10/2018 - 16:20

Cómo era aquello...partidarios,tibios y desafectos.

#90 Josep, Lleida, 25/10/2018 - 09:28

No goso posar aqui el problema que te aquesta, pero tots ssabem quin és. Una persona mes ben f.............. no te tanta mala llet. Pero clar la tenssió, la falta de contacte huma......

#90.1 Pullmantur, Reus, 25/10/2018 - 15:31

Aquest comentari esta fora de lloc, denota un punt de vista molt masclista

#90.2 La Mare Superiora, Saint Kitts and Nevis, 25/10/2018 - 19:03

Escolti,per qui ho diu això?