Publicitat

El periodista de Catalunya Ràdio fitxa finalment per Antena 3

Terribas veta Fuentes

Manel Fuentes

El periodista de Catalunya Ràdio, Manel Fuentes, presentarà 'Tu cara me suena' a ​​Antena 3, el 'talent show' que prepara la cadena de Planeta.

Fuentes ha optat per una cadena privada espanyola, després que totes les opcions de fer programes a TV3, desde l'arribada de Mònica Terribas a la direcció, hagin estat descartades.

Tal com ha avançat 'Vertele' i ha confirmat 'elmundo', el programa estarà en antena en poques setmanes, ja que molt aviat començarà el procés d'enregistraments. Lligat està ja tant el càsting com el jurat, que estarà liderat per la cantant Mónica Naranjo.

Carolina Cerezuela, Àngel Llàcer i Carlos Latre també formaran part del jurat del programa musical estrella d'Antena 3 per aquesta tardor. Per la producció de Gestmusic passaran Carolina Ferre, Santiago Segura, Angy Fernández, Francisco i Josema Yuste, entre d'altres, encara que tots aquests en l'àrea dels concursants.

El barceloní Manel Fuentes es va donar a conèixer per la seva col.laboració a 'Crónicas marcianas', però ha presentat 'La noche ... amb Fuentes i cia' i 'Caiga quien caiga'. En l'actualitat, presenta l'espai radiofònic 'El Matí de Catalunya Ràdio'.

Veure videobloc de Xavier Rius: "Manel Fuentes, a TV3"

Publicitat
Publicitat

42 Comentaris

Publicitat
#24 Clara, Badalona, 14/09/2011 - 23:02

Terribas, t'adoro!
Espero que els de Catalunya Ràdio tinguin un recanvi ben aviat. Estic esperant tornar-ne a ser oient.
Klara

#23 Frank, Berga, 14/09/2011 - 12:10

EEn esta comunidad si no eres nacionalcatalan y lo reevindicas al estilo joan joel ya te puedes marchar pues te machacan y marginan como han echo con loquillo y tantos otros. Viva la secta nacionalcatalana.

#22 Pep, BCN, 14/09/2011 - 12:03

Jo li presentaré a la Terribas un trunyo de projecte televisiu per valor d'un milió d'euros i com que no me l'accpetarà podré dir que m'ha vetat. En fareu una notícia?

#21 Manuel A., St.Cugat, 13/09/2011 - 23:37

Vaya racha: primero Antoni Bassas y ahora Manel Fuentes. Está claro que si quieres trabajar para la Generalitat, tienes que ser obediente con el partido que gobierna. Qui paga mana. ¿A quien pondrán ahora? ¿A Joel Joan?

#20 josep, Barcelona, 13/09/2011 - 17:06

No s'hauria de permetre que aquest periodista treballi i cobri d'un ens públic i d'un de privat a la vegada. Que triï, o la púbica o la privada.

#20.1 xavi, granollers, 14/09/2011 - 15:30

Pero es que no as lleixit la noticia?, la terribas no el vol a tv3, s'ha de buscar la vida a un altre cadena