Publicitat
Comunicació · 27 d'Octubre de 2010. 09:51h.

Terricabras acusa Rosell de "moral mal entesa"

Considera que té "poca claredat d'idees"

Terricabras acusa Rosell de "moral mal entesa"

Terricabras

El columnista d'El Periódico, Josep Maria Terricabras, critica Sandro Rosell en un article d'opinió i el seu vot en blanc en l'assemblea del Barça, en considerar que "fa estrany que una decisió com aquesta es vulgui fer prendre en poc temps a uns compromissaris i que la junta que ha pogut estudiar el cas amb calma i deteniment no sigui capaç de prendre-la directament. I encara fa més estrany que el president voti en blanc la seva mateixa proposta".

"¿En què quedem? És greu o no és greu el que ha fet la junta de Laporta? Rosell no ho sap (s'absté) ¿i vol que ho sàpiguen els altres?", pregunta. "Si l'abstenció del president no va ser per ignorància sinó perquè tenia un conflicte moral, la cosa encara és més estranya: davant d'un conflicte moral, s'ha de prendre una decisió, per difícil que sigui. L'abstenció moral és greu, perquè és greu ser moralment neutral, denuncia.

La persona que es pren la moral seriosament sap que s'ha de decidir i que ha d'assumir -potser amb patiment- les conseqüències de la seva decisió. No decidir-se, però demanar als altres que decideixen per tu, no és senyal de més moralitat, sinó un mal senyal de poca claredat d'idees i d'indecisió moral", conclou.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 NvNnylhhjtTJUAbdjk, jhhDyFQo, 11/04/2011 - 11:31

9wb67q TYVM you've solved all my problems

#19 Pere Barcelona, Barcelona, 28/10/2010 - 19:14

Quan va sortir el sr. Rosell vaig estar molt conten, ara lo que vull es que perjudiqui més al barça i marxi

#18 Tomás, Barna, 28/10/2010 - 08:43

En toma de decisiones Rosell no le llega ni al ombligo a Laporta.
Mira que poco ha dudado Laporta de poner de 2º suyo a un notario prevaricador y suspendido por redactar actas falsas y perderlas después.
Eso és "moral bien entendida" lo demás....mariconadas.

#17 Pidelaserra, BCN, 27/10/2010 - 17:42

Don Alejandro Rosell s'està carregant el Barça. I ho está fent al vell estil: "que se note el efecto, sin que se vea la causa". Gràcies a tots els pasarells que el van votar. I mentres, al Marca y al As ho segueixen celebrant cada dia amb espumoso. Rosell dimisió!!!

#16 LLUC, BARÇA more than a club, 27/10/2010 - 17:35

ANTON, una precisión semántica. El mejor Presidente de la historia SIEMPRE ha estado en los juzgados y ha perdido todos los procesos : Sogecable, obligación convocatoria elecciones, Eto´o, TV3, presuntas amenazas, ... Se ha pasado la Presdencia en los juzgados y ahora seguirá a petición del soci