Comunicació · 15 de Desembre de 2014. 10:36h.

Tertulià de referència

Francesc-Marc Álvaro repeteix per segon dia consecutiu a Els Matins de TV3 després d’empipar-se amb Lídia Heredia

Tertulià de referència

Francesc-Marc Álvaro

El columnista de La Vanguardia, Francesc-Marc Álvaro, ha tornat a la tertúlia d’Els Matins de TV3 per segon dia consecutiu, després de participar també en la taula de divendres passat, quan va mantenir picabaralles amb Hèctor López Bofill i la presentadora del programa Lídia Heredia.

Divendres passat, Álvaro es va empipar amb Heredia després que aquesta ‘defensés’ López Bofill, amb qui el columnista de La Vanguardia s’havia discutit. “Això és una tertúlia o hem de de dir que tots estem d’acord? només podem discrepar amb López Alegre?”, va retreure el periodista a la presenatdora.

Aquestes paraules van molestar Heredia: “Escolta, Francesc-Marc Álvaro, tranquil·litat! Aclarim les coses. Efectivament això és una tertúlia i efectivament tothom pot dir el que vulgui. En cap cas he defensat que Francesc-Marc Álvaro no digui coses. L´únic que he dit és que tothom pot dir el que vulgui, també López Bofill. Estem d’acord?”.

En aquesta ocasió, Francesc-Marc Álvaro ha estat acompanyat a la tertúlia de la televisió pública per Marina Llansana, Vicent Sanchis, Enric Hernández i Esperanza García.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 julia farre regada, tornabous, 27/12/2014 - 19:43

els matins de tv3 es un programa de tertulia , no un concurs de bellessa

#11 Antonio, Balsareny, 16/12/2014 - 11:53

Això dels tertulians és un clamor, i en Marc Álvaro el màxim exponent, parla molt per no dir res, sense cap mena de coneixement i a sobre és més lleig que un pecat per més que es faci aquests rinxols tan "cutres"

#9 Freddy, Bcn, 15/12/2014 - 18:46

Sin ánimo de ofender ni faltar a nadie -y teniendo muy claro que yo soy muy muy normalito-este señor es bastante feo.

#8 guilermet, l'Ampolla, 15/12/2014 - 14:19

És natural que torni. Forma part del clan dels que manen i mamen en aquest país. Des del primer minut em dona la impressió que actúa en nom d'en Mas. Sembla com si en Mas fos un ventrílog que te la gràcia de modificar la seva veu imitant la de Marc Alvaro.

#7 spanish, Madrid, 15/12/2014 - 12:34

GRAN TERTULIA SEMPRE ELS MATEIXOS I TOTS DE LA MATEIXA CORDA MOLT PLURAL TOT

#7.1 ambaixadorCAT, UK, 15/12/2014 - 12:59

A les tertúlies de TV3 sempre hi ha representació unionista (minoritària, tal com reflecteix la societat catalana). A les tertúlies dels canals espanyols els "moderats" són els que no demanen que tanquin a Mas a la presó, sino que s'hi parli per frenar el procés.