Publicitat
Comunicació · 19 de Març de 2014. 19:42h.

Tertulians "contraris a la independència"

Una articulista d'El Mundo li dóna la volta i diu que és la relació "dels mals catalans"

Tertulians "contraris a la independència"

Agustí Colomines, a la dreta, quan era director de la Catdem

Un article de Cristina Fallarás a El Mundo, titulat 'La llista dels mals catalans', ha provocat la indignació de l'expresident de la Catdem, Agustí Colomines, que ha carregat contra la periodista i també contra Júlia Otero, a qui acusa de "manca d'ètica".

Fallarás cita un article de Colominas en el qual aquest, com a rèplica a les veus que apunten que a la televisió només hi apareixen opinadors sobiranistes, enumera "tertulians i escriptors contraris a la independència".

"I jo sí que poso noms: Joan López, Alejandro Tercero, María Jesús Cañizares, Rafael Jorba, Lluís Foix, Gonzalo Bernardos, Gemma Galdon, Albert Montagut, Juan Carlos Girauta, José Antich, Xavier Vidal-Folch, Enric Juliana, Cristina Fallarás, Joaquim Nadal, Laia Bonet, Ricard Fernández Deu, Joan Subirats, Juan Arza, Joan Queralt, Jordi Barbeta, Sònia Domènech, Agustí Colom, Xavier Sardà, Juan José López Burniol, Antoni Puigverd, Tirso Gracia, Milagros Pérez Oliva, Jordi Mercader, Arcadi Espada", cita.

També "Oriol Bartomeus, Andreu Mayayo, Joan Tàpia, Toni Comín, Neus Tomàs, Miquel Porta Perales, Joaquim Coll, Núria Ribó, Àlex Sàlmon, Josep-Maria Ureta, Francesc Valls, Antoni Traveria, María Dolores García, Joan Majó, Enric Hernández, Borja de Riquer, José Miguel Villarroya, Ignacio Martín, Javier Nart, Josep Maria Cardellach, Margarita Rivière, Jesús de Miguel, Manuel Delgado, Jordi Évole, Toni Bolaño, Manuel Cruz, Antoni Segura, Veronica Fumanal, Oleguer Sarsanedas, Lluís Bassets, Esperanza García, incloent-hi José Antonio Zarzalejos, Luis del Olmo, Julia Otero o Jordi González (quan encara estava en actiu) i un llarg etcètera".

Aquesta llista ha donat peu a l'esmentat article de Fallaràs, que l'acusa de fer "una llista negra". La periodista lamenta que Colominas "té les seves idees i decideix assenyalar els qui pensen el contrari, enumerar els seus noms i cognoms, deixar constància escrita".

"Per a què? Doncs pot fins i tot que el tipus ni tan sols s'hagi parat a pensar això, el "perquè" de la seva acusació. Però no s'hi amoïni, cavaller, que altres vindran que hi trobaran utilitats. Història, es diu, Història, exclusió, assenyalar s'anomena. I també, per als que pensen com ell, podria dir-ne llista negra". "Una llista mai no és innocent", afegeix.

L'article de Fallarás ha provocat l'enuig de Colomines, que ha criticat a twitter "com es pot manipular tant una opinió". "La llista és per demostrar el gran nombre de tertulians partidaris de l'unionisme", ha assenyalat, a més d'afirmar, en referència a Fallarás, que "jo puc preveure-ho tot, menys que una malalta manipuli…".

Colominas, a més, ha carregat contra la també periodista Júlia Otero, que ha penjat l'article de Fallarás en el seu compte de twitter. "Vostè ha llegit el meu post? Apliqui a Twitter el que cobra per dir als anuncis "bonistes". Almenys els faria honor!", li ha etzibat. "A la Sra. Otero l'hauria de denunciar al col·legi de periodistes per manca d'ètica", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

60 Comentaris

Publicitat
#57 BEJOTA, bcn, 20/03/2014 - 19:59

La majoria, espanyols i catalans
El CEO no pregunta per la secessió si implica la sortida de la UE
Malgrat que les autoritats comunitàries adverteixen que la secessió deixa Catalunya fora de la UE, la Generalitat pregunta pel suport a convertir-se en "un nou Estat d'Europa".

#57.1 BEJOTA, BCN, 25/03/2014 - 17:37

Economista Richard Onsés:"La secessió de Catalunya podria suposar una caiguda del seu PIB de fins al 30% i generar un conflicte armat amb atemptats terroristes".


#56 El TC pide a MAS:"LEALTAD INSTITUCIONAL".........., El TC pide a MAS:"LEALTAD INSTITUCIONAL", 20/03/2014 - 18:47

1) El TC pide a MAS..."LEALTAD INSTITUCIONAL"........

2) El GOBIERNO dice : "Ni siquiera ERC se "merece" una Catalunya DESMEMBRADA de ESPAÑA y SUPER-EMPROBECIDA" ...

3) El GOBIERNO afirma : "En DEMOCRACIA, Catalunya GOZA de su MAYOR nivel de AUTO-GOBIERNO"................................

#54 El TC pide a MAS..."LEALTAD INSTITUCIONAL"........, El TC pide a MAS:"LEALTAD INSTITUCIONAL", 20/03/2014 - 18:33

1) El TC pide a MAS..."LEALTAD INSTITUCIONAL"........

2) El GOBIERNO dice : "Ni siquiera ERC se "merece" una Catalunya DESMEMBRADA de ESPAÑA y SUPER-EMPROBECIDA" ...

3) El GOBIERNO afirma : "En DEMOCRACIA, Catalunya GOZA de su MAYOR nivel de AUTO-GOBIERNO"................................

#52 un 20% de l'exèrcit espanyol...(¿?)..............., un 20% de l'exèrcit espanyol...(¿?)....., 20/03/2014 - 17:59

un 20% de l'exèrcit espanyol...(¿?)...............

Afirmen els separatistes :

1) A Catalunya li pertoca un 20% de l'exèrcit espanyol...(¿?)

2) Si hem d'assumir una part proporcional del deute, també haurem de quedar-nos la part proporcional de l'exèrcit espanyol...(¿?)...

::::::::::::::::::

#40 BEJOTA, bcn, 20/03/2014 - 15:53

368 empresarios (el 50% del PIB de Cataluña) se pronuncian contra el independentismo de Artur Mas
Europa Liberal, un "think-tank" que elabora informes y documentales sobre la política del siglo XXI, presenta mañana, miércoles, un estudio sobre las consecuencias económicas negativas"