Publicitat
Comunicació · 24 de Novembre de 2014. 08:10h.

Tertulians de confiança

CiU ‘cola’ dos periodistes propers a cada tertúlia d’Els Matins de TV3

Tertulians de confiança

Tertulians propers a CiU a Els Matins de TV3

El procés sobiranista ha trencat l’equilibri a les tertúlies d’Els Matins, el programa estrella de TV3 en la franja matinal. Fins ara la cadena intentava que, en cada tertúlia, hi aparaguessin representants de tots els partits polítics segons la seva representació parlamentària.

Però d’ençà d’unes setmanes hi apareixen, en general, dos propers a la federació nacionalista al mateix programa. La setmana passada, per exemple, dilluns hi havia Francesc-Marc Álvaro, però també Vicent Sanchis, ambdós considerats propers a la federació nacionaista.

La resta van ser Esperanza García en representació del PP, Marina Llansana d’Esquerra i el director d’El Periódico Enric Hernández, en pla quota ‘professional’.

Dimarts va ser més equilibrada amb l’historiador Joan B. Culla, l’advocat Joan Queralt, l’exdirector general de la CCMA amb el tripartit Joan Majó, una ex-alt càrrec d’ERC, Marta Selva; i la periodista Neus Tomàs.

Però dimecres van tornar a aparèixer dos tertulians de CiU: l’escriptor Vicenç Villatoro, a qui acaben de nomenar director del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) en substitució de Marçal Sintes i el periodista Rafael de Ribot, que ha tingut càrrecs de responsabilitat a la Xarxa i Barcelona FM amb CiU. La resta de tertulians foren Juan José López Burniol, Gemma Aguilera i Saül Gordillo.

Dijous també es va repetir la doble quota per a CiU amb Toni Aira i Joan Maria Clavaguera, mentre que la resta era Antoni Puigverd, Carme Colomina i Álex Sàlmon. I, finalment, divendres hi havia Joan Manuel Tresserras, Magda Oranich, Esther Giménez Salinas, Jesús Conte, excap de premsa de la Generalitat; i Francesc Soler.

Publicitat
Publicitat

48 Comentaris

Publicitat
#35 Cata.....quéééé??????, Montcada i Reixac, 17/03/2016 - 13:49

TV3 es mucho peor que la de Madrid con la Espe,pero mucho peor.El Alvaro,el Sanchis,el Aira,hacen bueno al Dragó y al Jimenez Losantos,y si meto a La Piláááá,ya te Jiñas,por Los Bravos.

#34 Johan , Hospitalet , 13/10/2015 - 11:41

Contrarios a la independencia en TV3: Nacho Martín Blanco, Esperanza García, Ramón Porta Perales, Joan López Alegre, Alex Salmon, Andrea Levy, Jordi Mercader y aunque me sabe mal poner a Juanjo López Burniol porque hay una notable diferencia tampoco es partidario. ¿Cuántos y quienes a favor en TVE?

#33 gima, vic, 25/11/2014 - 15:32

¿cercanos?

Yo diria que están bien al RÈGIM

#32 Xevier, Salt, 24/11/2014 - 22:52

En De Ribot està ben endollat a la xarxa creada i subvencionada per CiU. Només hi pot treballar o col.laborar gent amb carnet convergent. Quina vergonya de ràdio i de país. Fora CiU del Govern d'una punyetera vegada i que s'emportin els amiguets que tenen endollats en els càrrecs amb carnet..!!!

#31 Agata, Blanes, 24/11/2014 - 20:12

AI monseñor Rius!, como dicen en mi tierra, "quien no tiene trebajo, gatos peina"