Publicitat
Comunicació · 21 de Maig de 2013. 11:03h.

Tertulians de la TV dels bisbes proposen suspendre l'autonomia

El presentador de 13TV considera que "ja va essent hora" d'enviar la Guàrdia Civil

El presentador de l'espai La Marimorena de la cadena 13TV -propietat de l'Església- va considerar que "ja va sent hora" que la Guàrdia Civil actuï a Catalunya per "arrestar" els polítics que demanen l'Estat propi i suspendre l'autonomia catalana.

D'aquesta manera responia a la proposta de Pío Moa, que va apuntar que enfront dels que volen un Estat propi català "en últim extrem només cal suspendre l'autonomia. Va allà la Guàrdia Civil i arresta alguns de vostès".

Davant aquestes paraules de Moa, dirigides a Santiago Espot -present en la tertúlia-, el presentador va afegir que "la qüestió és si algú s'atrevirà a adoptar aquesta mesura, que ja va sent hora". Pío Moa va assegurar que es tracta d'"una possibilitat real, no cal una guerra".

D'altra banda, els tertulians van recordar a Espot que "la seva pàtria és Espanya encara que no li agradi". Quan aquest va reivindicar que el seu sentiment era únicament català li van replicar que "jo em puc sentir pivot dels Angeles Lakers, però no sóc el pivot dels Angeles Lakers".

"Vostès estan en una neteja de la gent que no pensa com vostès. Catalunya no paga ni rep. Rep i paga la gent, i aquesta gent volen seguir sent espanyols", han afegit. Davant d'això Espot va contestar que "ni amb 50.000 discursos com aquest vostè em farà sentir espanyol".

Imatge del programa
Publicitat
Publicitat

80 Comentaris

Publicitat
#45 BEJOTA, BCN, 24/05/2013 - 13:49

LO HIZO LA REPÚBLICA ,¿POR QUÉ NO LO PUEDE HACER UN GOBIERNO LEGÍTIMO COMO EL ACTUAL?

#44 BEJOTA, BCN, 23/05/2013 - 20:46

Los empresarios, preocupados por la situación política de Cataluña .Uns se'n van,d'altre s'anirán i d'altres ,no venen.

#43 fran-bcn, bcn, 22/05/2013 - 23:19

Un motiu mes per no marcar amb una X la casella de "donació a l'església"

Es COPE 2 repetició de la jugada...

No canvien mai colla de gentussa!!!!!!!

#42 BEJOTA, bcn, 22/05/2013 - 20:12

ES UNA OPCIÓN.

#41 Lo Palleter, Tarragona, 22/05/2013 - 10:04

Quin fàstic de gentussa! Aquest és el concepte que tenen de la democràcia? Són hereus del franquisme , uns feixistes i uns violents! Cal que Catalunya esdevingui un estat independent avui millor que demà, perquè amb púrria com aquests ni tenim ni tindrem res en comú! DEMOCRÀCIA INDEPENDÈNCIA! //*/