Publicitat
Comunicació · 25 d'Agost de 2011. 13:02h.

'The Economist' veu Zapatero liderant la "revolució Rajoy"

El setmanari britànic recorda que el PSOE havia rebutjat la reforma mesos enrere

'The Economist' veu Zapatero liderant la "revolució Rajoy"

Captura d'imatge de la web del setmanari britànic

El setmanari The Economist considera que la reforma de la Constitució per limitar el dèficit fiscal de les administracions públiques pactada entre el president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, i el líder del PP, Mariano Rajoy és un acte d'"equilibri". El setmanari creu que Zapatero ha posat en marxa "la revolució Rajoy".

En un article, s'exalça Zapatero per fer aquesta proposta abans de les generals en lloc de retardar la mesura fins que ell deixi el poder i diu d'ell que mereix un aplaudiment per respondre "tan ràpidament al suggeriment" de Merkel i Sarkozy.

També recorda que el PSOE havia rebutjat la reforma mesos enrere i llança una advertència a Rubalcaba: després que ell s'oposés a la mesura temps enrere, "pot estar segur que l'hi refregaran per la cara durant la campanya".

Com moralitat, la revista celebra "com de ràpid i de profundament pot canviar Espanya quan els seus dos principals partits es posen d'acord". Però alerta que encara que la mesura pugui enviar un missatge tranquil·litzador als mercats, "no arreglarà els problemes a curt termini, com Rajoy descobrirà una vegada sigui president".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat