Publicitat
Comunicació · 4 de Novembre de 2008. 12:32h.

T'imagines La Vanguardia en català?

Un programa informàtic tradueix a la llengua catalana l'edició digital del diari

T'imagines La Vanguardia en català?

Capçalera de La Vanguardia

L'edició digital de La Vanguardia pot llegir-se en català a través del programa encatala.net, on també es poden trobar El Mundo Deportivo i l'Sport. Aquest programa tradueix automàticament el diari del Grup Godó de la llengua castellana a la catalana. En aquest sentit, el blogger Alfred Artiga afirma que "després d'anys demanant-la, un grup de persones han fet realitat el vell desig de poder llegir la Vanguardia en la nostra llengua. Com passa darrerament és a través de la xarxa : encatala.net on també podem trobar El Mundo Deportivo i l'Sport.

"Si la gent de la Vanguardia és prou espavilada, tan sols han de mirar les visites en català i si són prou elevades, fer el pas al català d'una vegada. Com fa anys que demano l'edició en català, m'he permés la licència d'anunciar-ho a la pròpia Vanguardia a la secció d'el club de les idees; i ho han publicat!", conclou Artigas.

Publicitat
Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#39 Joan, Londres, 05/11/2008 - 15:07

No m´haig d´imaginar tantes coses. A veure si un dia fan una edició en català, tan La Vanguardia com El Mundo Deportivo. Si la 8Tv és en català ¿ perque no els mitjans de paper?. Ja seria hora.

#38 Ajuciador, Barcelona, 05/11/2008 - 10:19

No gràcies. Ja tenim bastant amb pagar l'Avui amb fons públics.

#37 Lola, bcn, 05/11/2008 - 08:58

Hay que imprimirla 100% en català; directamente, sin medias tintas ni ambigüedades. Online también. Así ya nadie la leerá en ninguna parte nunca jamás (excepto en el corralito de la identitat, tal vez).

#36 carme batalla bellve, Barcelona, 05/11/2008 - 08:04

M'agradaria molt, contribuiria a aconseguir que catalunya sigui un país normal

#35 F.M., Lleida, 05/11/2008 - 05:48

Per què no llegiu tots El Periódico, que, a més d'editar-se en català, fa un panegíric continuat de Zapateros i Tripartits. I en pla heavy, no com La Vanguardia, que també ho fa però descafeïnat.