Publicitat
Comunicació · 20 de Març de 2014. 09:38h.

"Tinc enemics que de vegades són molt limitadets"

Marhuenda diu que a Catalunya "la gent és com estranya, t'insulten i et diuen coses"

"Tinc enemics que de vegades són molt limitadets"

Marhuenda, a l'APM

El director de La Razón, Francisco Marhuenda, ha lamentat a l'APM de TV3 que "tinc enemics que són de vegades molt limitadets", a més d'admetre que "jo ara em trobo incòmode a Catalunya". En aquest sentit, ha criticat que a Catalunya "la gent és com estranya, t'insulten i et diuen coses".

Marhuenda ha assegurat que "no és la meva pretensió ser un personatge televisiu", tot i admetre que "m'agrada fer pallassades". El periodista s'ha 'disfressat' d'indi en el programa "perquè els meus enemics em vegin fer el pallasso. Hau Mas! Hau Junqueras! Hau Rahola!".

També ha denunciat que "quan en un debat et col·loquen cinc persones en contra i estàs tu sol, això no és proporcional". És per això que ha reclamat "una mica d'educació, jo intento ser educat". El programa, tot seguit, ha recuperat unes imatges on Marhuenda li diu "tu eres tonto" a un tertulià.

Igualment ha afirmat que "la gent que em coneix sap que sóc un paio molt tranquil que no m'enfado mai", fet que ha provocat que l'APM hagi recuperat algunes de les seves 'emprenyades' televisives. També ha assegurat que "sóc català, Catalunya és la meva terra i l'estimo moltíssim", fet que ha portat el programa a recuperar unes imatges on assegura que "sóc català d'origen, no sóc català".

Marhuenda ha lamentat que "s'han dit barbaritats de mi. Ni cas, que siguin el que els doni la gana. Se me'n fot". A criteri del periodista "Catalunya s'ha convertit en una societat una mica malaltissa i em preocupa". "Si no ets nacionalista, ets un mal català", ha criticat, a més d'admetre que "em sembla una bajanada parlar de la independència al segle XXI".

El director de La Razón també ha dit que "si un veu TV3, s'adona que l'independentisme no és majoritari, és supermajoritari". A més de remarcar que "no m'agrada dir bajanades", Marhuenda ha sentenciat que "no busco polèmica, mai no hem fet una portada pensant en provocar"

Publicitat
Publicitat

47 Comentaris

Publicitat
#54 Lo padrí, Lleida, 21/03/2014 - 20:18

Em penso que ens estem equivocant tots plegats. Voleu dir que el que fa no és dir... la mida dels seus "dollonssis" ?

#53 Josep, Ripollet, 21/03/2014 - 11:22

Marhuenda de ben segur que sen limitadets, però tambè de ben segur que no son tan primitius com vostè.

#52 JOan, bcn, 21/03/2014 - 10:53

Banderas d'españa de la seleccio als balcons de barcelona? ara hi han estelades de la mateixa forma que ell un dia va dir que era d'origen catala i ara es retreu. ¿no te dret? Manipuladors

#51 narcisa, titulitis escurçada, 20/03/2014 - 19:24

aquest li pasa com a la Rahola, que té més cintura que títol a per fer la notícia.

#47 CartanyaXsisi, bcn, 20/03/2014 - 18:31

Això no ho diràs per la Rahola oi?