Publicitat
Comunicació · 7 de Desembre de 2011. 10:40h.

Titllen el nét de Franco de "fill de puta"

La periodista Maria Antonia Iglesias: "em dóna repugnància igual que el seu avi"

Titllen el nét de Franco de "fill de puta"

Un moment del programa

La periodista Maria Antonia Iglesias, vinculada al PSOE durant els governs de Felipe González, ha qualificat de "fill de puta" el nét de Francisco Franco, Francis Franco, -que abans l'havia titllat "de comissaria política"- durant el debat a La Noria de T5 sobre si s'han de traslladar o no les restes del dictador del Valle de los Caídos.

En aquest sentit li ha recriminat "la quantitat de morts enterrats en aquest mausoleu, que és un homenatge de Franco a si mateix" i ha afegit que "com que no tenen veu, jo parlo en nom d'ells de la repugnància que sento per aquesta gent que van matar".

Iglesias, al final del debat, ha dit que "jo només estic aquí per dir que aquest senyor em dóna repugnància igual que el seu avi i que jo mai m'asseuré davant seu mai en la vida per cap preu".

Finalment, ha expressat que "estic aquí simplement per dir-li a vostè que té molt poca dignitat com a persona. I vostè és un mentider compulsiu i un covard. El seu avi va afusellar milers de persones. Això és el que va fer el seu avi, que era un covard igual que vostè".

D'altra banda, Pilar Rahola, que també ha participat en el debat, ha afirmat que "parlem d'un dictador que va acumular una fortuna enorme de la que viviu ara vosaltres, la vostra família, i molt bé, per cert".

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#37 Daserrout, BCN, 10/12/2011 - 19:07

Aquesta Sra. que tant brama contra el franquisme i el net de Franco, com a bona estalinista no dubtaria en imposar-nos la Dictadura del Proletariat, però ella amb seient a la Nomenklatura.

#36 Gabriel, tarragona, 10/12/2011 - 10:46

Lo unico que deducí de este debate, es que el nieto de franco ha enseñado a la iglesias y rahola como se guarda la compostura cuando se es insultado y vejado. La iglesias durante la republica hubiera sido la que movilizaba las masas para detener y asesinar derechistas y curas. Da que pensar.......

#35 Josep, Lleida, 09/12/2011 - 09:55

No se si aquest, és això que diu la camarada, el que si ha estat és un balaperduda.
Lo de fill de puta, encara que no de forma literal, em venen a la memoria gent que s'ho mereix com Mao, Stalin, Carrillo, Felipe, Guerra, Aido, Pajin, la camarada i la majoria de politcs Espanyols/Catalans

#34 andreu, Barcelona, 08/12/2011 - 12:37

Segons l'historiador Paul Preston durant la guerra civil van morir molt més catalans assasinats per l'esquerra que per la dreta amb diferència. I entre l'esquerra d'aleshores estava el partit de la Iglesias (PSOE). Lo d'aquesta dona em pareix hipocresía sectaria, deformar la història i mala idea

#34.1 Jordi, Madrid, 09/12/2011 - 10:16

"Preston estima que alrededor de 200.000. De cada cuatro muertes, una fue obra de los republicanos y tres de los rebeldes. Esa es ya la primera gran conclusión del libro:hubo crímenes en ambos bandos". Sumant la pos-guerra hi ha estudis que parlen de 500.000 per uns 40.000 dels republicans,

#33 antoni, lleida, 08/12/2011 - 12:32

jajjaja, els sociates sectaris estan nerviosos estan que no poden estomacar la humiliacio electoral que han sofert gracies al il.luminat zp, i per aixo surt a passejar el doberman o millor dit el mico de fira.