Publicitat
Comunicació · 8 de Juny de 2011. 11:29h.

Toc a Jordi Barbeta

El consell professional de La Vanguardia considera "vergonyós" que passi comptes en una crònica

Toc a Jordi Barbeta

Destacat de la crònica de Barbeta a La Vanguardia

El consell professional del La Vanguardia, en la seva darrera reunió, ha donat un toc d'atenció al redactor en cap de política de La Vanguardia, Jordi Barbeta, per unes paraules que el periodista va dedicar al director de comunicació del Grup Godó, Màrius Carol, en una crònica política publicada al diari el passat 8 d'abril.

El periodista manifestava, en la crònica d'un acte públic d'Artur Mas, que "Marius Carol va intentar després fer-se el graciós com a moderador sense advertir que és millor caure en gràcia".

En referència a aquesta afirmació i segons ha pogut saber e-notícies, el consell professional de La Vanguardia va qualificar de "vergonyós" que Barbeta "parlés d'aquesta manera al presentador de l'acte". A més, durant la reunió amb la direcció del diari, el consell va afegir que "les pàgines del diari no són lloc per a disputes personals".

Per la seva part, el director adjunt de La Vanguardia, Enric Juliana, va prendre nota del disgust manifestat però no va voler donar la seva opinió al respecte. A més, va demanar "mesura en els adjectius".

El consell professional està format per Xavi Ayén, Antonio Cerrillo, Mar Galtés, Àlex Garcia i Xavier García Luque; i pel director adjunt Enric Juliana, en representació de l'empresa.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#14 Bacus, Sort, 09/06/2011 - 20:42

La veritat es què en Màrius Carol no es massa graciós però en Barbeta de vegades es posa massa trascendent. Tot plegat un empat i cap a casa que hi falta gent.

#13 Indigeta, Cipsel.la, 09/06/2011 - 11:23

Tot el meu suport a n Barbeta. En Marius Carol és el responsable de que faci prop de 20 anys que no compro la Vanguardia, per l'insultant campanya contra el M.H. Heribert Barrera quant l'Enric Vila va publicar aquell llibre titulat "Qué pensa Heribert Barrera" acusant-lo de racista.

#12 Josep maria, barcelona, 09/06/2011 - 11:10

La poca vàlua d'en marius carol ja l'hem pogut comprovar amb el seu insignificant llibret sobre en truman Capote. I encara li van donar un premi...!

#11 carracuca, barcelona ESPAÑA, 08/06/2011 - 20:54

Por cierto, Barbeta, ¡¡¡Visca l'Espanyol!!!, ya se que hay que comer y muchas veces tragar sapos, pero no reniegues nunca de ser perico y vete con cuidado no te contamine mucho toda esa prole culé de pensamiento único que es el Grupo Godó.

#11.1 juan, barcelona, 09/06/2011 - 14:23

Asi que barbeta es un ·"perico de mierda", pues Conde despidalo ya sin indemnizacion. Carracuca " hijo de puca"

#10 carracuca, barcelona ESPAÑA, 08/06/2011 - 20:50

olé tus webos, Barbeta, ya es hora de que alguien le vaya parando los pies a este "xulito", va de prepotente y se piensa que es el rey del mambo. Es feliz incluso con los piropos que la Rahola le suelta cada lunes, que ya es decir.