Publicitat
Comunicació · 13 de Novembre de 2009. 11:25h.

Toc d'atenció a Bernat Soler

Terribas admet que en el Madrid-Milan es van fer "comentaris més o menys afortunats"

Toc d'atenció a Bernat Soler

Bernat Soler, al centre, en una imatge d'arxiu Bernat Soler, al centre, en una imatge d'arxiu

La retransmissió que va fer Bernat Soler i el seu equip del Madrid-Milan a la Copa d'Europa ha arribat al Parlament. El president de Ciutadans ha afirmat, en la comissió de control de la CCMA, que "la televisió pública ha de ser de tothom" i ha criticat que "les locutors fessin bromes de mal gust" sobre la condició física de Ronaldinho.

Rivera ha assegurat que TV3 es va posar a l'alçada de "la Cope, la Ser o Onda Cero", però ha recordat que "aquests són mitjans privats" i, en canvi, que "els sous dels diputats, però també dels treballadors públics els paguen els contribuents, també els del Real Madrid". "No és la primera vegada, però espero que sigui l'última perquè la televisió pública no s'adreça només a un club".

La directora de la cadena, Mònica Terribas, ha reconegut que l'endemà van "revisar amb el cap d'esports i Bernat Soler" la retransmissió i que va haver-hi "comentaris més o menys afortunats", que cal "revisar" per "respectar tots els equips". Terribas ha insistit que no es poden fer "comentaris que pugui ofendre l'afició". "En això estaríem d'acord".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Paco el Negre, Alacant, 14/11/2009 - 14:13

Bernat Soler és un periodista esportiu que m'agrada força. Encara recorde el seu programa nocturn a Cat.Ràdio"Els millors anys de la nostra vida". Era un programa magnífic, fantàstic, però el seu director és catalanista. Per això l'eliminaren.

#14 amoscaciques, girona, 14/11/2009 - 01:51

l´indocumentat de LLeida...saps quantes penyes té el Real Madrid a tot Catalunya? i l´Espanyol? i això de q el 90% és antimadridista...no sé si t´has de prendre tu la medicina. Per cert...VISCA ESPANYA!

#13 trucafort, Olot, 13/11/2009 - 18:30

SI PICA DONS RASCA Jo fa molts anys que sento el menyspreu espanyol vers Catalunya i tot el que és català. Volem.volem,volem....volem la independència

#12 OSCAR *///, SANT JUST, 13/11/2009 - 17:25

CARAM CULES.... ANEU AMB EL MILAN? DESPRES DEL 4 - 0 DE LA FINAL D' ATENAS? SORT QUE NO TOTS ELS CULES SON COM ELS RADICALS DE TV3. PATETIIC

#11 Hug, Begur, 13/11/2009 - 15:29

Estaria be alguna reciprocitat amb els comentaris insultants i mentires contra catalunya que cada dia llença la basura de telemadrid