Publicitat
Comunicació · 4 de Setembre de 2009. 17:28h.

Toc d'atenció a Roures

La CNC obre expedient a Mediapro per "possibles pràctiques anticompetitives"

Toc d'atenció a Roures

Jaume Roures, en una imatge d'arxiu

La Comissió Nacional de la Competència (CNC) ha obert un expedient sancionador contra Mediapro i la seva filial Gol TV en relació a la revenda dels drets de retransmissió del futbol per "possibles pràctiques anticompetitives", segons ha indicat la mateixa CNC.

A aquest expedient s'ha adjuntat una denúncia de Canal Satélite Digital, del grup Sogecable, contra Mediapro, entre altres qüestions per la negativa a subministrar-li el senyal de partits de Lliga i Copa del Rei de futbol emesos en pagament per veure (PPV) a Espanya, al vincular Mediapro aquest subministrament a la contractació i comercialització del servei Gol Bar, de l'empresa de Jaume Roures, destinat al sector de l'hosteleria.

En el marc d'aquesta denúncia, Sogecable ha vinculat a la CNC l'adopció de mesures cautelars que obliguin Mediapro a cedir-li el senyal dels partits en PPV, sense vincular aquesta cessió al servei Gol Bar.

Per la seva banda, Mediapro ha indicat que obrir un expedient sancionador a aquesta temporada "és sorprenent i incomprensible. Com tots els consumidors han pogut comprovar ja, aquesta temporada el futbol de pagament es distribueix en més plataformes de televisió que mai i a un preu infinitament inferior".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Paliques, BCN, 05/09/2009 - 11:36

A todos los cerdos les llega su San Martin!!

#1 Llorenç, BCN, 04/09/2009 - 19:46

El Roures i el Tatxo han d'explicar com piratejavan des de TV3, els partits del Barça per vendrels a l'estranger d'amagatotis. Així va començar Mediapro: estafant al Barsa i a TV3. Els treballadors de TV3 sabem molt de lassumpten pero hi ha por a parla