Comunicació · 25 de Novembre de 2022. 12:19h.

Toc d'atenció de TV3 a Jordi Eroles

Crea una comissió per controlar els tuit dels treballadors

Toc d'atenció de TV3 a Jordi Eroles

El director de TV3, Sigfrid Gras, ha donat un toc d'atenció al periodista i exalt càrrec Jordi Eroles per un tuit sobre Joaquin Sabina i ha anunciat la creació d'una comissió per controlar els tuits dels treballadors en plantilla de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). A més, ha dit que poden ser sancionats si no compleixen el llibre d'estil.

Gras ho ha explicat a pregunta de la diputada de Ciutadans Anna Grau que "fa pocs dies hem creat una comissió per assegurar-nos que això no se'ns en va de les mans i poder examinar, pactar i fins i tot arribar a sancionar-los", però ha reconegut que això és més difícil amb els col·laboradors de la Corpo.

La diputada de Ciutadans ha traslladat a Sigfrid Gras alguns exemples com el del periodista de TV3 i exalt càrrec d'Exteriors, Jordi Eroles, que va criticar que el cantant Joaquín Sabina vingués a Barcelona i es va preguntar si venia a "bombardejar-la o clavar-nos ganivetades a tots els catalans".

El director de TV3 ha tractat aquests tuits com "casos aïllats", però ha afegit que la comissió s'ha creat perquè "treballadors de la casa facin aquest tipus d'expressions que considerem inadequades". D'altra banda, ha dit que amb col·laboradors com Jair Domínguez "és més difícil perquè treballa a vuit mitjans i fa tuits per la seva banda".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 jotaeme, Mataro, 28/11/2022 - 10:27

a todos los catalanes dice el jiracoles este....

#8 Soloesmiopinion, Tabarnia, 26/11/2022 - 17:31

Tv3%=Catalunya Today

#7 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 26/11/2022 - 08:51

Anda que Sabina te va a pegar un navajazo. Este te invitará a una raya de coca, a un lingüetazo de whisky, a rimar soda con boda, y terminar la noche con un grupo de mariachis en un rojo puticlub. Y más ahora que dicen que se ha vuelto un trumpista de extrema derecha y el Ministerio de Igualdad le parece una secta. Somos multitud.

#6 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 25/11/2022 - 16:16

El Jairo trabaja en ocho medios. Otros con tan poco. Dios le guarde muchos años.

#5 Marc de Vich, Vich, 25/11/2022 - 13:19

El PSOE los despenaliza, para que sigan en su salsa al más puro estilo dictadura, hacemos lo que nos da la gana y no nos pasa nada. ¿Hasta cuándo vamos a tener que aguantar a esta gente?, atravesados de por vida, ninis, que solo nos plantean berrinches para que les demos la golosina en forma de pasta, vaya sociedad que hemos creado, ley electoral