Publicitat
Comunicació · 5 de Maig de 2014. 09:18h.

Toc de Basté a Loquillo

"Si està en un carreró sense sortida, li recomano que calli i canti"

Toc de Basté a Loquillo

Basté

El director d'El món a RAC1, Jordi Basté, ha dedicat el seu Davantal a Loquillo, després que aquest comparés a l'ABC la consulta amb el nazisme. El cantant, en declaracions al programa de Basté, va negar haver fet aquestes declaracions i el diari va contraatacar publicant l'àudio de les declaracions de Loquillo on, efectivament, relacionava consulta i nazisme.

Basté ha recordat que "l'ABC va penjar un tros clarament escapçat de les seves paraules, però que deixaven entreveure clarament també que va parlar dels nazis i de Catalunya". "Que Loquillo o qualsevol altre digui que se'l censura a Catalunya és la seva opinió, que hi ha cantants que estan silenciats a Catalunya jo crec que és fals. Però potser sí que hi ha alguns que s'hi senten i per tant és opinable. Ara bé, que tregui el nazisme no és opinable, no fotem", ha afegit.

El periodista, igualment, ha assenyalat que "si ha dit aquí una cosa i allà una altre, per a ell va el pollastre i la pena de veure algú que per vendre discos ha de regar les orelles depenent del seu Google Maps". "Si li han manipulat les declaracions, s'ha de querellar. I si arribat aquest punt està en un carreró sense sortida, li recomano, com a admirador de la seva música, que calli i canti", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

83 Comentaris

Publicitat
#64 gurguri, barcelona, 06/05/2014 - 14:46

BASTË debería preguntarse como hace el Papa. Quien soy yo para juzgar la opinion de otro?.Su programa no puede escucharse, desde las 8 de la mañana es un monólogo de "·palmeros" INDEPENDENTISTAS

#63 Lluis, Badalona, 06/05/2014 - 08:10

Amb tots els respectes, el BAsté fa un comentari elegant. Educat amb els pensaments de Loquillo , discrepant del que no li agrada i el final diu que li recomana que si l'ha pifiat millor que calli que canti. No soc independentista , gens però després de llegir els comentaris, penso que sñí

#62 LLUC, 9N2014, 05/05/2014 - 22:44

Encara estic esperant una entrevista al seu íntim Pep Guardiola donant una explicació convincent del perquè ni el Pep ni ningú de la seva família (esposa, pares, fills, amic Johan) va aparèixer ni pel Camp Nou ni per la Catedral en el comiat a Tito. Només justificacions ridícules.

#61 BASTILLA, Barcelona, 05/05/2014 - 20:42

Basta Basté , predica con el ejemplo y que tus críticas sean INDEPENDIENTES . Pero , oh! , cuanta DEPENDENCIA del poder .

#60 El azote de los necios, Barcelona, España, 05/05/2014 - 19:04

Pues eso mismo aplícatelo tú y todos los independentistas.... estáis en un callejón sin salida y es mejor que os dediquéis a callar y a pegarle bastonazos al tronco para que cague regalos......que es muy pedagógico y sofisticado.