Publicitat
Comunicació · 18 d'Abril de 2013. 17:30h.

Toc de Francesc-Marc Álvaro a CiU

El columnista de 'La Vanguardia' demana "prou soroll"

Toc de Francesc-Marc Álvaro a CiU

Una imatge de l'article de Francesc-Marc Álvaro a 'La Vanguardia'

El periodista Francesc-Marc Álvaro ha reclamat al president de la Generalitat, Artur Mas, que "aturi el soroll" al voltant del procés de transició nacional. El comunicador ha assenyalat que "és com si haguessin decidit fer tot el possible per fracassar".

En aquest sentit, el columnista, en un article a La Vanguardia, ha remarcat que ara mateix "el procés sobiranista català apareix com una olla de grills, un xivarri que produeix migranya".

Per aquest motiu s'ha adreçat al president de la Generalitat perquè "acabi el soroll i comenci l'hora de la professionalitat, la intel·ligència i el coratge sense fissures ni protagonismes caïnites". "President Mas, atureu aquest despropòsit, abans que sigui massa tard", ha recomanat.

Segons Álvaro, "la por, com deia, no aturarà aquest procés però, en canvi, si pot fer-ho la confusió que destil·lin aquells que han de dirigir-lo. Perquè la confusió provoca desconcert entre els convençuts i alimenta la llunyania o l'hostilitat entre els dubtosos".

"Les darreres discrepàncies entre el conseller Gordó i el conseller Homs són la gota que ha fet vessar el got i un senyal d'alarma", ha considerat.

També ha remarcat que per aconseguir la realització d'una consulta "és condició imprescindible i prèvia que el president de Catalunya posi ordre. Ha de quadrar els seus consellers, els dirigents de CDC i els d'Unió, el seu soci de Govern i també alguns entorns que, en teoria, li són còmplices".

El periodista ha reblat que "Duran, Junqueras i els consellers han d'entendre que qualsevol moviment o paraula en fals pot ser un autogol". "Hi ha un pacte de governabilitat, uns compromisos electorals i unes majories parlamentàries. President, si us plau, aturi el soroll", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 pep, manresa, 20/04/2013 - 15:34

És el que té de bo dir-se Francesc-Marc-Josep-Lluís Alvar Raholo, que ho toques tot i en qualsevol direcCiÚ (de la subvenCiÚ).

#2 Terraxa, Terrassa, 18/04/2013 - 20:19

I jo demano PROU subvencions a mitjans de comunicació.

#2.1 Jordi, Martorell, 19/04/2013 - 07:14

I jo demano prou subvencions a TOT. Pa chulo mi pirulo.

#2.2 Terraxa, Terrassa, 19/04/2013 - 11:36

Prepara't que serà així, i no pas per què no vulguin donar-ne, sinó per què s'han acabat els calers.
Hauràs de pencar.