Publicitat
Comunicació · 12 de Gener de 2011. 18:40h.

Toc del CAC a Pere Mas

Critica la "degradació i banalització" de l'espai per la trucada al Rei

Toc del CAC a Pere Mas

Pere Mas, en una foto d'arxiu

El ple del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) ha indicat en un comunicat, sobre l'emissió del programa Tot és molt confús de Catalunya Ràdio del passat 5 de gener, que "aquests tipus de continguts, basats en una degradació i banalització del perfil propi de programes (...) no s’inscriuen adequadament dins del deure legal del prestador d’oferir als ciutadans continguts d’entreteniment de qualitat".

El Consell ha instat a Catalunya Ràdio a "la necessitat de complir i respectar, amb el màxim grau d’eficàcia i de rigor, els principis, missions i objectius de servei públic que té atribuïts d’acord amb la normativa vigent, tot instant-lo a adoptar les mesures que siguin necessàries a aquests efectes". El CAC ha enviat al director de Catalunya Ràdio, Ramon Mateu, una carta amb les seves consideracions.

La direcció de la cadena pública va censurar el passat 5 de gener una conversa humorística gravada amb el rei Joan Carles I. Els membres de l'equip del programa Tot és molt confús van trucar al Palau de la Zarzuela per tal de felicitar l'aniversari del monarca. El document es va filtrar a través del Youtube.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 maria, sant cugat del vallès, 12/01/2011 - 23:00

A mi el que em sembla vergonyós és el paper que està fent al direcció de Catalunya Ràdio i el CAC amb aquest tema....

La conversa del rei és genial i impecable! Què li passa a la ràdio nacional de Catalunya? Té por de la monarquia???

Endavant equip del programa...no defalliu!!!

#4 Montnegre, Premià de Mar, 12/01/2011 - 19:35

El programa dolent, i molt!. Sovint fa vergonya escoltar-ho. El presentador, en Pere Mas, és patètic. Els companys sembla que facin una competició per veure qui diu més ximpleries. Els convidats habituals són infumables: Gorina, Àngel Llàtzer, etc. Déu ser veritat que tot és molt confús.

#3 badoc, Girona, 12/01/2011 - 19:05

Si en lloc del Borbó és qualsevol polític no passa res, però el Borbó pot fer el què vol perquè és intocable.

#2 albert, Osona, 12/01/2011 - 19:02

Fina, que tu no el coneguéssis no vol dir que ningú el conegués, durant diversos estius ha realitzat el MCR i va estar al cafè de la república i a la COM... Algú ho havia de dir!

#1 Fina, Barcelona, 12/01/2011 - 18:48

A aquest Pere Mas no el coneixia ningú i ara és un personatge públic. Per mi que la trucada al rei la va filtrar ell mateix per fer-se famós.